Actualitate

Blocurile neterminate, loc de joacă periculos. Ce a păţit un adolescent

Un adolescent de 14 ani a fost grav rănit după ce a căzut de la înălţime dintr-un bloc aflat în construcţie, cel mai probabil de la etajul şase. Băiatul a suferit leziuni la coloană şi la un picior, medicii care l-au îngrijit avansând ipoteza că băiatul s-ar fi aruncat singur în gol, cel mai probabil sub influenţa unor substanţe halucinogene.

Accidentul s-a petrecut la blocul de pe strada Ghinzii nr. 2, în suprafaţă de 2100 mp, scos la vânzare de Credit Europe accident 1Bank care vrea să recupereze de la investitor (Cristian Duca -n.r.) suma cu care l-a creditat.

Iniţial, blocul în regim de înălţime de tip 2D+P+3E+4E a fost evaluat la peste 600.000 de euro, dar cum nu a depus nimeni nicio ofertă, preţul a fost diminuat cu 47%. Acum, clădirea de 670 mp compartimentată în 23 de apartamente poate fi cumpărată la preţul de 325.000 de euro.

Sursa foto: ISU Bistriţa

6 comentarii

 • Cristiana Sabau ce vrei de fapt sa ne spui,a cazut un copil sau s-a aruncat de pe bloc? sau vrei sa faci reclama la bloc,ne-ai naucit total,despre ce este stirea ta? tocanita faci din stirile tale!!esti penibila!!

 • Tu ziarista de paie,sensul articolului era ce cine a cazut de pe bloc,nu era in mortii mati cine a construit blocul si nici cat costa in mortii mati blocul,tu zdreanta in primul rand cand faci afirmatii ,informeaza-te si scrie intr-un mod corect nu in unul eronat. In al 2-lea rand creste-ti cei trei plozi ,nu e de tine ziarismul ,tarfa ordinara!
  Nu esti in stare sa faci o ancheta fata de toate cardasiile si bisericutele care se intampla in munincipiul Bistrita Nasaud pentru ca probabil faci parte dintre ele.Ai construit vreodata in viata ta un castel de nisip?sau ai fost in stare sa blamezi pe toti cei care ti-au putut depasi ipotenta mintala

  • Ştiţi care e ştirea pentru mine? Că tot oraşul e plin de şantiere nesecurizate, că toţi au început să facă blocuri, deşi nu aveau nimic în legătură cu domeniul construcţiilor, că majoritatea au rămas neterminate fiindcă nu le-a ieşit „tunul” până la capăt, că instituţiile statului care ar trebui să le ardă nişte amenzi stau şi-şi văd de comisioane. Fireşte că e trist faptul că un copil a căzut de la înălţime, dar şi mai trist e că mâine poate cădea altul din moment ce accesul e liber.
   Pe de altă parte, ca să îmi spuneţi că nu sunteţi de acord cu mine, puteţi utiliza şi alte cuvinte din limba română. E păcat să faceţi uz de cele pe care nu le ştiţi.

  • Dna Dunca, nu te isteriza asa pe Cristiana, doamne ferește sa pățești ceva…ca n-o sa ajungi la Sanovil :)))
   Aceeași situație e și cu casele din parc a voastre, ti-a rămas doar clanta!
   Trecând la lucruri serioase… acel bloc e un șantier în constructie…trebuie paza non-stop… voi sunteți responsabili!!!

  • Ce vocabular ! Ar trebui sa analizati mai atent situatia, Cristiana Sabau este una dintre putinii ziaristi care chiar au spus, spun si vor spune lucrurilor pe nume . Se pare ca ceva va deranjeaza in acest articol, asta nu va da dreptul sa folositi asemenea apelative.

 • Zic cei ce stiu ca astia-s niste nenorociti , escroci, dunca fiind condamnat pentru matrapazlacuri, plini de datorii, asa ca la ce sa te astepti !

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.