Actualitate

Bogdan Ivan – 35 de inițiative legislative, dintre care 4 au devenit deja legi

”Acum un an de zile depuneam jurământul de credință în fața poporului meu român, a oamenilor din Bistrița-Năsăud și a lui Dumnezeu. În acest timp am depus 35 de inițiative legislative, dintre care 4 deja au devenit legi. Voi continua să lupt pentru oamenii care și-au pus încrederea în mine, pentru administrația publică locală, mediu economic, agricultori, tineri, mici producători și pentru toți oamenii pentru care Bistrița-Năsăud este acasă!”, spune deputatul PSD Bogdan Ivan.

Aici propunerile legislative inițiate de Bogdan Ivan.

Etichete

4 comentarii

 • Io îs gropar.
  În ultimul an am săpat peste 70 de gropi, mai ales cui nu trebe.
  Dar am făcut munca pentru care sunt plătit și nu mă laud decât când oi face groapa cui trebe.
  Dar domnia voastră de ce vă lăudați că ați făcut ceea ce trebuie și pentru care sunteți bine plătit, îngropând totodată mai ales pe cine nu trebe.
  Adică poporul român.
  Când va sfârși obiceiul asta de a ne lăuda vrednicia făcând doar – uneori îndoielnic – ceea ce trebuie să facem pentru salariu/indemnizația pe care îl/o primim ?

 • Bravo Bogdanele barbat destoinic pensat, vopsit, fardat si toate cele, nimeni pe lume nu e ca tine, tu esti barbatul reprezentativ a acestui judet, tine tot asa si o sa te vedem ministru !

 • Ați făcut legi pt a putea să mai asupriti pe unii, iar pe alții din sleata voastră de oameni fără bun simț să îi îmbogățiți. Nimic bun pt cei care abia mai supraviețuiesc. Dar ce să faci, voi politicienii indiferent de culoarea politica politică ați avut un tupeu fantastic.

 • Omule mic cu gură mare, poate ne spui și cîți bani ai încasat pe diurne, indemnizații, deplasări, mașină, consilieri, birou parlamentar, tichete și cîte mama smăului mai aveți voi acolo. Le împărțim la cîte ore ai stat tu prin parlament, și-o să ne crucim. Urmărim cum o să votezi Legea porcului, să știe și neamurile tale din Poiana Ștampei ce destoinic au în Parlamentul României. Du-te unde-o dus mutu iapa, că numa gura-i de tine și de Suciu.
  PĂREREA MEA !

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.