Actualitate

Bogdan Ivan: S-a scris istorie pentru achizițiile publice din România

”Am susținut în Plenul Camerei Deputaților proiectul de lege inițiat de PSD, prin care principiul achizițiilor publice verzi va fi inclus în criteriile de atribuire ale contractelor publice de lucrări sau servicii.

Ce înseamnă concret acest lucru: vor avea punctaj suplimentar acele oferte care demonstrează cea mai scurtă distanță de la locul de producție la cel de consum/implementare; nu prețul cel mai mic va fi criteriul principal de atribuire a unei licitații; va conta impactul asupra mediului și canalul scurt de aprovizionare; companiile locale din România vor avea de câștigat; proiectele din bani europeni sau guvernamentali nu vor mai fi întârziate din cauza unor companii incapabile să implementeze proiecte pentru care au sublicitat.

Este o victorie pentru România și pentru capitalul românesc! Un proiect al PSD și al președintelui Marcel Ciolacu, care deblochează atragerea de fonduri europene și dă un sprijin concret capitalului românesc. Legea urmează să fie promulgată de președintele României, publicată în Monitorul Oficial și să producă efecte în cel mai scurt timp”, spune deputatul PSD Bogdan Ivan.

7 comentarii

 • Da, practic ați urcat baremul pentru achiziții de mașini electrice în instituțiile publice de la 18.000 euro la 30.000 euro…
  Frumos …

  • Waw, ai ridicat mâna, și-ai intrat în istorie, no amu vezi cum faci să ieși din istorie. Auzi la el, că amu nu mai contează prețul cel mai mic la licitație, ci cât de repede îți aduce colegul de partid produsul. Sigur o să ajungă înainte de începerea licitației. Mare om, mare istorie. No, numa zîc.

 • Ce mă??? Nu contează prețul și calitatea, ci cât de repede furnizează produsul?!?!? Păi, firmele de partid, ălea informate din timp, aduc produsul înainte de a fi cerut. Îl pun la ușa partidului, pardon, entității solicitante, și asta e. S-a făcut livrarea. Halucinant! Deci, ăștia, așa pe față ne f…, nu-mi permite educația să o spun pe românește. Ca și cum ne-ar zice, stați liniștiți că am găsit antidotul să văoperăm pe viu, dar răbdați, după, vă faceți bine! Tupeul și obrăznicia acestor neoameni depășesc absolut orice limită! De unde să vină oare? de la sistemul corupt pe care-l slujesc? De la proasta educație primită? De la înălțimea serviciilor secrete? Când vă vizitează în campaniile electorale, luați o găleată de rahat și țâpați-le-n cap! Așa cum ei plouă numai cu rahat peste această țară, aia ar trebui să și primească!

 • Ăsta a fumat ceva? Înseamnă că fiecare firma va avea cel puțin un contract cu o firmă de curierat sau cu posta care livrează cel mai repede?

 • Cum a ajuns unul de ăsta in parlament sa hotarasca destine?Intr o societate corecta i se punea in brate o mistrie si un cancioc.

  • Domnul Ivan a pornit de jos. La inceput a lipit afise la ceva partid. Apoi a avut voie sa transporte geanta unuoi baron local (ceva sef pe la CJ). Apoi a fost angajat chiar la Consiliul Judetean. Prin concurs cinstit. Mai tarziu si distinsa sotie a domnului a avut posibilitatea sa castige concursul pentru ocuparea unui post la aceeasi institutie. Dupa ce a transportat destul geanta sefului, seful l-a pus cap de lista la parlamentare. Acum, tot acelasi sef a declarat ca are de gand sa il lase succesor la conducerea CJ-ului.
   Morala: Caratul de geanta si lipitul de afise ofera competente in ocuparea unui post foarte bine platit. Domnul nu e stresat de pretul carburantilor sau al unor alimente…domnul e stresat sa pozeze in cel preocupat de binele nostru!

  • Dorel…nu ai mentionat o activitate foarte importanta a distinsului domn,etapa care i a dat girul promovarii in pozitia de deputat.Vreo 3 ani a fost responsabil cu mise en place ul la o carciuma din apropierea CJ ,unde lua masa de pranz seful si personaje din famiglie.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS