Având în vedere că „Nu există dragoste mai sinceră decât dragostea pentru mâncare!” (George Bernard Shaw), bucătarii Restaurantului Hotel Coroana de Aur au pregătit un meniu de primăvară care vă va lăsa gura apă.
Preparatele deosebite din meniu trebuie încoronate cu vinuri pe măsură. Doar astfel felul comandat, în asociere cu un vin bine ales, vă va asigura o experienţă senzorială aparte.
La felul principal Coroana de Aur vă recomandă Curcan crispy cu mousse de spanac şi cartofi cremoşi gratinaţi cu vin Caloian Zinfandel (alb sec) de la Crama Oprişor şi File de somon cu risotto şi sos Riesling cu un vin alb demisec (Crama Carastelec – Vinca Rhein Riesling).
Sau poate preferaţi Chicken strips cu sos barbeque/guacamole cu un vin alb sec (Livia-Şarbă de la Crama Girboiu) ori Rondele din muşchi de porc cu dulceaţă de pepperoncini şi salată aromată cu un Cabernet Sauvignon (roşu sec) de la Crama Oprişor.
Puteţi mânca apoi o ciorbă de salată cu mămăligă în straturi sau o supă cremă de spanac cu bruschete cu gorgonzolla.
Dacă vă plac salatele, Coroana de Aur vă recomandă Salată Alegria cu mix de salată, piept de pui, avocado, seminţe, roşii cherry şi măr sau Salată aromată cu spanac tânăr, căpşuni, caju şi brânză de capră.
La desert puteţi alege Lava Cake cu mango şi zmeură sau un Mousse de ciocolată albă cu zmeură.
Adaugă comentariu