Actualitate

Ca vremea. Două zile închise și calde, după care urmează …

Vremea se încălzește în cursul zilei de marți, temperaturile urmând să atingă 10 grade cu plus și să se mențină la aceleași valori și în cursul zilei de miercuri. Însă nu pentru mult timp.

Potrivit Meteo.BN, marții, deși vremea va fi închisă, se vor atinge valori până pe la 10°C chiar, mai ridicate față de mediile multianuale ale perioadei.

De joi însă, vremea se va răci din nou, mercurul va arăta grade cu minus și e posibil chiar să cadă ninsori.

Conform prognozei ANM până în 3 decembrie, în Transilvania intervalul celor două săptămâni va fi caracterizat de alternanțe termice destul de importante; astfel vor fi perioade (21 noiembrie și 26-28 noiembrie) în care valorile termice vor fi mai ridicate decât cele normale, respectiv maxime de 6…12 grade și minime de 2…6 grade, mediat regional, în timp ce în restul zilelor regimul termic va fi în general apropiat de cel climatologic specific (în medie temperaturi diurne de 1…6 grade și nocturne de -5…0 grade, cu cele mai scăzute valori în 23-24 noiembrie). Pe parcursul primei săptămâni, local vor fi precipitații slabe, cu caracter temporar, iar probabilitatea ca acestea să fie mai frecvente va crește în perioada 28-29 noiembrie.

Etichete

1 comentariu

  • Drept dovadă Andra spunea: ne mințim ca la meteo! Se observă ca dacă temperatura trece cu un grad peste normal imediat ONG -ul Meteo bn ne spală cu o încălzire climatică fără precedent! In cazul în care avem temperaturi scăzute cu minus și cu zăpadă în noiembrie nu mai menționează nimic! Oare și la meteo vin fonduri globaliste ca și la schimbările președinților din Africa?

    10
    4
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS