Actualitate Recomandări

Cadastru general în centrul Bistriței. Pe ce străzi se fac măsurători

”Începând din acest an, Municipiului Bistriţa va continua executarea lucrărilor de cadastru general – Lucrări sistematice de cadastru – cu persoanalul din aparatul propriu al primarului, adică funcţionari angajaţi ai primăriei. Datorită faptului că pe unele sectoare cadastrale măsurătorile au fost efectuate în perioada 2012 – 2014 de fostul executant SC Ramboll SRL, care nu a mai  continuat lucrările, este necesară remăsurarea limitelor imobilului teren şi construcţii; bineînţeles că lucrările respective nu au fost plătite, decontarea lucrărilor s-a făcut doar pentru extrasele de CF înmânate, adică după înscrierea în CF a imobilelor. În perioada 17.09.2019-24.09.2019 se vor măsura imobilele terenuri şi construcţii din sectorul cadastral nr. 841 delimitat de str. Nicolae Titulescu – str. Ciprian Porumbescu – str. Mihail Kogălniceanu, astfel că vă solicităm să permiteţi accesul reprezentanţilor Primăriei Municipiului Bistrița în incinta imobilului”, informează municipalitatea:

”Precizăm că măsurătorile se vor efectua numai pentru exteriorul construcţiilor, nu se vor efectua măsurători în interiorul constucţiilor.

La finalizarea documentaţiei cadastrale pentru sectorul cadastral nr. 841 în care se regăseşte şi imobilul din perimetrul mai sus menţionat, veţi fi anunţaţi în scris cu privire la data efectuării etapei de publicitate, prin afişarea documentelor tehnice cadastrale pentru o perioadă de 60 de zile, după care se va proceda la eliberarea noilor extrase de carte funciară din oficiu cu titlu gratuit.

Detalii/date cu privire la aceasta acţiune se pot obţine de la funcţionarii din cadrul Primăriei municipiului Bistriţa, Serviciu cadastru revendicări imobiliare, din str. Gh. Şincai nr. 2, telefon 0263-224706 interior 143”.

2 comentarii

  • La Sigmir peste cate mii de ani veti finaliza cadastrul ?
    Cum mama dracului pentru orice lucrare , fie ca e cadastru, fie ca e pârtie de schi , alegeți numai firme care iau banii si apoi intra in faliment ?
    Va mai si supărați cand va înjură oamenii ca le tocati banii adunați din impozite si taxe !
    Ce-i in capul vostru , prostie sau hoție ?
    Sau amândouă ?

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.