Actualitate

Cade clădirea peste Liga Dreptăţii Împotriva Abuzurilor şi Corupţiei BN

Liga Dreptăţii Împotriva Abuzurilor şi Corupţiei din România filiala Bistriţa-Năsăud, găzduită de un imobil aflat în Piaţa Mică, ocupă unul dintre cele mai degradate şi insalubre spaţii din această zonă în care s-a investit mult în ultima perioadă în ceea ce priveşte aspectul urbanistic.

Aşa cum se poate lesne vedea din fotografie, ONG-ul are o uşă extrem de degradată, gratii la ferestre, streaşinile rupte, pereţii distruşi şi zugrăvela căzută, oferind celor care vin în zonă o privelişte dezolantă de Ev Mediu, absolut inadmisibilă  în oraş.

Aşa cum scrie în statut, LDICAR „luptă pentru apărarea drepturilor omului, nu se subordonează nici unui partid, organizaţie, asociaţie sau unor formaţiuni politice şi nepolitice interne sau externe. Organizaţia  nu se va amesteca în treburile altor partide, organizaţii, asociaţii, formaţiunii, respingând orice fel de trafic de influentă sau de manipulare în activitatea organizaţiei”. 

Organizaţia are obligaţia de a informa despre abuzurile şi corupţia dovedită următoarelor eşaloane ale puterii de stat: Preşidenţia României; Parlamentul României; Ministerul Administraţiei şi Internelor, Ministerul Justiţiei şi Guvernul României de câte ori consideră că este necesar.

„Conţinutul acestor informări, însoţite de soluţii operaţionale, adecvate, vor fi aduse la cunoştinţa cetăţenilor prin mijloacele mass media. În acest scop organizatia îşi rezervă drepturile să apeleze la orice fel de surse informative şi documentare”, se mai adaugă aici.

În ultima perioadă însă, LDICAR Bistriţa nu a mai adus nimic la cunoştinţa cetăţenilor, singurul mod în care se face remarcată fiind acest sediu dărăpănat care reprezintă o pată pe obrazul oraşului.

4 comentarii

  • Of!Chiar.Cine are interesul sa fie dreptate si sa dispara coruptia?Cativa oameni de bine.Dar administratorii tarii nu prea.Interesele lor sunt altele.Cine sa vada ca o cladire sta sa cada in oras ?Mai bine casuta pentru veverite!

  • Daca exista cu adevarat aceasta organizatie stelara, intergalactica, etc; astept sa se sesizeze si in privinta mea a dreptului legitim de cetatean de a avea o casa inscrisa in mod legal in acte. Va mai informez mult stimata org a (DREPTURILOR) care numai nu mai vin, ca statul prin institutiile sale MAFIOTIZATE mi-au furat si falsificat pana si CARTEA FUNCIARA, Ei , sa vad daca cititi stirea si comentariul ?Sunteti buni de ceva ?

  • De ce nu ati fotografiat si sa aratati cladirile de langa sediul respectiv!Acelea cum arata?Sunt o rusine pentru acest oras!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS