Social

Călătorii spirituale în zone cu puternică încărcătură energetică

Sunt vizate cetățile dacice din Munții Orăștiei.

Sarmizegetusa Regia – locul unde Marele Preot Deceneu a construit ansamblul impresionant al sanctuarelor aflate pe terasele din estul cetății-locul unde, în credința dacilor, Soarele se naște în fiecare dimineață.

Fețele Albe – cel mai sacru loc al spiritualitații dacice, locul unde tinerele fecioare erau pregătite de a deveni preotese.

Mănăstirea Prislop – o adevarată poartă spre rai – locul în care și-a petrecut cea mai parte a vieții și unde e înmormântat părintele Arsenie Boca.Tot aici se află și grota Sf. Cuvios Ioan de la Prislop ,loc de pelerinaj și reculegere sufletească ,unde rugăciunile ajung mai ușor la Cer.

Biserica de piatră Sf. Nicolae din Densuș, una dintre cele mai vechi biserici de rit bizantin din România. ( primele atestari sunt din sec. IV )

Biserica si cetatea Colț – schit cu obște de calugări ce poartă hramul „Duminica Tuturor Sfinților” și sursă de inspirație a romanului “Castelul din Carpați” de Jules Verne.

Castelul Huniazilor de la Hunedoara – este monumentul remarcabil si marca turistică a județului Hunedoara, cetate medievală și unul din cele mai importante monumente de arhitectură gotică din Transilvania.

Mănăstirea  Râmeț -important loc de pelerinaj pentru creștini și unul dintre cele mai vechi așezăminte ortodoxe monahale din Transilvania.

Prețul călătoriei – 400 Ron și include : transportul din Sibiu spre toate obiectivele, cazare la pensiune,in camere cu 2 sau 3 paturi, Mic dejun și cină. 

Plecarea din Sibiu se va face vineri 08.07.2011 ora 12.00 de lângă Autogara Transmixt, iar întoarcerea va fi duminică 10.07.2011 in jurul orei 17.00. 

În această calatorie veți fi însoțiți de Cristian, născut în Orăștie, îndrăgostit și pasionat de natură și drumeții, ce a copilărit în zona cetăților dacice, iar ulterior ghid și îndrumător al turiștilor în acele locuri, și de Ioana, medic rezident endocrinolog, șaman inițiat în învățăturile tradiției incașe, păstratoare a ritualurilor Munay ki, terapeut remedii florale Bach, maestru Usui Reiki, Karuna Reiki, Shamballa MDH.

Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS