Actualitate Recomandări

Camionul de Crăciun ajunge în peste 30 de comunități de pe Via Transilvanica

Camionul de Crăciun este cea mai longevivă acțiune pe care o face Asociația Tășuleasa Social, împreună cu cel mai important partener internațional, Johanniter-Unfall-Hilfe e.V.

”În 22 de ani, am fost cu aceste cadouri la peste 400.000 de copii. Acesta este, cu siguranță, cel mai important lucru și un dar de neprețuit pentru organizația noastră. Camionul de Crăciun ne-a învățat aproape tot ce știm: să lucrăm cu oameni mulți și cu un necesar uriaș de voluntari, să facem un plan precis, complex, care era uneori făcut pe minute, să lucrăm împreună cu autoritățile.

Am învățat că fiecare copil, indiferent de mediul din care provine, trebuie să primească un cadou, pentru că este singurul mod de a-l învăța să dea și el, să dăruiască mai departe. Așa s-a născut Ziua Voluntarilor Mici și acțiunile ei, pe măsura cadourilor primite.

Anul acesta, când a început războiul din Ucraina, cu experiența acumulată de-a lungul anilor, în mai puțin de o săptămâna, am reușit să facem un hub umanitar care nu s-a mai oprit din funcționare. Primele cinci camioane de la Camionul de Crăciun 2022, s-au îndreptat către vecinii noștri aflați în mare nevoie, ridicând totalul camioanelor care au plecat din hub-ul nostru la 38.

Zilele acestea, voluntarii noștri sunt pregătiți și vor merge cu camioanele în peste 30 de comunități, alese, de pe Via Transilvanica și nu numai. Să fie într-un ceas bun!”, transmite Tășuleasa Social.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.