Actualitate

O femeie de 100 de ani din Budești s-a vaccinat

(FOTO) Campania de vaccinaree în zonele rurale din Bistrița-Năsăud continuă și în această săptămână în comunele Budești, Urmeniș și Silivașu de Câmpie, astfel:

– luni 7 iunie, echipa detașată de la centrul de vaccinare din Beclean se va deplasa în Budești, unde va administra doritorilor serul Pfizer

”Echipa detașată de la S.V.S.U. Bistrița a vaccinat 53 de persoane, dintre care 30 au ales să se imunizeze cu serul Pfizer, iar 23 cu Johnson & Johnson. Printre persoanele vaccinate aici se numără și Budelecan Ileana care, la venerabila vârstă de 100 de ani, a ales să ofere un exemplu generațiilor tinere, punând umărul, prin imunizare, la revenirea la viața pe care ne-o dorim cu toții”, a anunțat Instituția Prefectului.

– marți 8 iunie, echipa de la centrul SVSU Bistrița va fi prezentă în Urmeniș și Silivașu de Câmpie pentru imunizarea cu Pfizer și Johnson & Johnson

”Vă așteptăm la imunizare, fără buletin și fără programare! Doar împreună putem construi drumul spre normalitate!”, transmite Instituția Prefectului.

https://www.facebook.com/PrefecturaBN/posts/3777111202418342

1 comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS