Social

Campanie de colectare gratuită a deșeurilor vegetale, la Bistrița

Primăria Bistrița vine în sprijinul cetățenilor prin organizarea unei campanii de colectare gratuită a deșeurilor vegetale, programată în zilele de 24 și 25 februarie (sâmbătă și duminică).

Polițiștii locali cu atribuții în domeniul protecției mediului, în urma monitorizării platformelor publice de colectare, au sesizat volumul mare de deșeuri vegetale rezultate din activitățile de toaletare a pomilor, activitate predominantă pentru aceasta perioadă.

Ca urmare a acestui fapt, municipalitatea, în colaborare cu operatorul de servicii de salubritate, va organiza în zilele de 24 și 25 februarie (sâmbătă și duminică) o campanie gratuită de colectare a deșeurilor din grădini și deșeuri organice provenite din toaletarea pomilor, arbuștilor, cele rezultate în urma ajustării gardului viu, frunze etc. pe raza municipiului Bistrița și a localităților componente.

Pentru cetățenii ce locuiesc la case, deșeurile vegetale se vor ridica în baza unei solicitări telefonice la numărul de telefon 0263 239 376 (dispeceratul Poliției Locale) sau 0263 239 552 / 0263 944 (Supercom SA).

În cazul cetățenilor ce locuiesc la bloc, acestea vor fi ridicate direct de pe platformele publice unde sunt colectate în mod uzual deșeurile, tot în baza unei solicitări telefonice.

2 comentarii

  • Nu moare niciun microb! Cât despre „purificarea aerului” , mulțumesc frumos !! Mă lipsesc de un aer purificat care mă-neacă, îmi înlăcrimează ochii, îmi împute toată casa dacă-ndrăznesc să deschid geamurile și-mi aromatizează toate hainele proaspăt spălate dacă am avut curajul să le-ntind afară la uscat ! Amatorilor, le recomand să se apuce serios de fumat sau să se purifice și dezinfecteze pulmonar inspirând cât mai aproape de un furtun racordat la țeava de eșapament a unei mașini cu motorul pornit … Măcar prin aceste metode alternative, evităm riscul de incendiu și ne „tratăm” individual fără a-i „purifica” și parfuma și pe alții…
    A avut dreptate cine a afirmat că pe român îl poți scoate din sat, dar satul n-o să-l poți scoate-n veci din el…

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS