Actualitate

Campanii organizate de Supercom

Ziua internațională pentru reducerea riscului dezastrelor naturale, marcată în fiecare an în data de 13 octombrie, este sărbătorită de Supercom anul acesta prin două campanii care au ca scop creșterea calității mediului înconjurător.

”Compania SC Supercom SĂ sprijină prevenirea și informarea populației asupra protejării mediului, întrucât un factor al dezastrelor naturale este chiar lipsa suficientă de protecție a mediului înconjurător.

În plină desfășurare este campania de conștientizare care implică 10 școli din județul Bistrița-Năsăud și vizează educarea celor mici prin activități de colectare selectivă. Pentru elevii care colectează cea mai mare cantitate de deșeuri, Supercom oferă premii în valoare totală de 18.749 lei, care constau în 10 biciclete Mountain Bike, 100 boxe portabile și 100 de seturi de căști audio. Luna octombrie aduce, de asemenea, una dintre cele 6 campanii gratuite din an, de colectare a deșeurilor voluminoase din fața porții cetățenilor și depozitarea în locurile special amenajate, unde acestea sunt supuse procedurilor specifice.

Adoptarea unui comportament potrivit în rândul cetățenilor cu privire la gestionarea corectă a deșeurilor este o adevărată provocare, motiv pentru care Supercom desfășoară în fiecare an, în județul Bistrița-Năsăud, campanii de informare și contientizare destinate populației. În ceea ce privește activitatea de prevenire, operatorul de salubritate Supercom organizează activități în toate școlile din județ, prin care contribuie la educația pentru protejarea mediului a generației tinere. Cei mici au ocazia să învețe despre felul în care activitățile de zi cu zi au o influență asupra mediului și sunt invitați să se alăture activităților practice.

Protecția mediului înconjurător rămâne în centrul atenției companiei noastre, astfel, următoarea campanie de colectare gratuită care vizează predominant deșeurile vegetale se va desfășura la începutul lunii noiembrie 2022”, informează Supercom într-un comunicat.

Etichete

3 comentarii

  • Cristian Marius Niculae conduce excelent acest sector numit ADI. Este un director harnic si priceput, mai ramane ca si noi cetatenii sa urmarim daca ne facem datoria CIvica de a nu murdari NATura. Niciodata bistritenii nu au avut atatea conditii si mijloace fixe de a selecta gunoaiele. Felicitari domnul director! B

    3
    6
  • Nedumeritule. Daca erai atent la articolele precedente domnul primar a explicat clar ca se amenajeaza doua depozite de acest profil cu primire gratuita a acestor deseuri vegetale. Unul va fi amenajat in parcul industrial Sarata dar isi cara omul resturile ce vreti mai mult? Chiar asa de rau ne-am domnit ca vrem totul si gratis si sa vina primarul sa ne mature in ocol.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.