Social

Când cetățeanul nu poate merge la primărie să își achite taxele, merge primăria la el. Unde se întâmplă

O primărie din Bistrița-Năsăud îi anunță pe cetățeni că, din cauza pandemiei, nu vor mai avea loc anul acesta întâlnirile administrației locale cu ei și nici nu vor mai fi trimise înștiințări pentru plata taxelor și impozitelor locale. Cei care nu pot merge până la sediul primăriei să își achite dările nu trebuie să își facă griji. Funcționarii vor merge în fiecare sat și oamenii vor putea plăti impozitele și taxele până la sfârșitul lunii martie ca să primească și bonificația de 10%.

Este vorba de Primăria comunei Matei formată din satele Bidiu, Corvinești, Enciu, Fântânele, Matei și Moruț. În 2002 avea în jur de 800 de locuitori dintre care 620 maghiari.

Într-un anunț postat pe Facebook de primarul Vasile Encian, cetățenii mai sunt rugați să păstreze curățenia și să nu lase câinii liberi pe ulițe.

2 comentarii

    • Așa e bine să facă. Daca veneau perceptorii la tine pe Nicolae Bălcescu nu puteau intra de putoarea de rahat de nutrii care duhnea la tine in curte. ecologist pervers. Eiiii, Bălane Bălane. Te-ai spălat pe mâini ?

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.