Social

Când intră prima tranșă de 250 de lei pe cardurile sociale pentru alimente

Alimentarea tichetelor sociale în valoare de 250 de lei pentru beneficiarii măsurii ”Sprijin material pentru anumite categorii de persoane defavorizate în perioada 2024-2027” se va face pe tot parcursul săptămânii 19-23 februarie.

Încărcarea cardurilor pentru prima tranșă de 250 de lei din cele șase de anul acesta va avea loc pe tot parcursul săptămânii viitoare, etapizat.

Concomitent, se vor distribui 90.000 de carduri pentru noii beneficiari eligibili, care vor ajunge la aceștia prin Poșta Română.

Prima categorie de persoane pentru care se face alimentarea suporturilor electronice sunt pensionarii sistemului public de pensii, pensionarii aflați în evidența caselor de pensii sectoriale și beneficiarii de drepturi acordate în baza legilor cu caracter special, plătite de casele teritoriale de pensii/casele de pensii sectoriale, ale căror venituri lunare realizate sunt mai mici sau egale cu 2.000 lei.

Începând cu acest an, persoanele vulnerabile cu venituri nete mai mici de 2.000 lei vor beneficia de cardurile sociale pentru alimente și mese calde în valoare de 250 lei, o dată la două luni. Anterior, au beneficiat de acest sprijin persoanele cu venituri nete mai mici de 1.700 lei.

Tot din acest an, aceleași categorii de persoane vulnerabile vor beneficia, de două ori pe an, de pachete cu alimente.

10 comentarii

  • La fel si la mine in Iasi. Cred ca trebuie sa avem putina rabdare, vor intra. La unele persoane tot de aici au intrat, deci vor fi alimentate toate luna aceasta.

 • Băi nenorociților,ultima rencarcare a cardului pt alimente a fost în data de 12 acum suntem in data de 21 au trecut 9 zile peste data stabilită și cardul nu a fost alimentat, nu mai am decât 1kg de faina sa îmi fac pâine,sunt muritor de foame din cauza la niste nenorociti din Ministerul muncii,un minister la care nu poate suna nimeni și care a postat pe net o adresă de email falsa,băi nenorociților încărcați cardurile de alimente astăzi pe firma escrocului de la edenred,MURIM DE FOAME!

 • Nici mie nu mi au întrat banii,prima data am luat în iulie 2023 și de atunci nimic.Numai minciuni,va bateți joc de lume,dați bani cind și cui vreți voi.

  2
  1
 • E bun că la cei cu pensii mari au intrat bani pe card da la cei cu pensii de handicap care au449 nu au putut să le încarce cardul nici la cei cu ajutor social rușine să le fie.

  1
  1
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS