Actualitate

De astăzi, puteți plăti impozitele și taxele locale pe 2018

Impozitele şi taxele locale datorate de persoanele fizice şi juridice din Bistrița au fost menținute la nivelul celor stabilite pentru anul 2017, cu excepţia taxelor pentru folosirea locurilor publice din pieţe, târguri şi Complex de agrement Heidenfeld care au fost majorate în medie cu 1-5 lei (creştere a colectării cu 25% faţă de anul 2017).

Impozitele şi taxele locale cu debit (impozite / taxe clădiri, impozite / taxe pe teren, impozite mijloace de transport, taxe reclamă şi publicitate, etc.) se vor încasa începând cu data de luni 8 ianuarie 2018.

Taxele locale fără debit (amenzi, taxe extrajudiciare de timbru, taxe pentru carte de identitate etc.) s-au putut plăti începând cu data de 3 ianuarie 2018.

Aici detalii despre taxele și impozitele locale pe 2018.

6 comentarii

  • Detaliile nu ma intereseaza. Ma intereseaza incapacitatea Primariei B-ta de a colecta corect banii de la contribuabili. Astfel dupa 10 ani trecuti, in asteptarea eliberarii AUTORIZATIEI pt. casa mea P+M platita si cu toate avizele necesare , tovarasii din administratie sunt incapabili si imi refuza dreptul constitutional de recunoastere a unui acoperis (casa) executat pe terenul cumparat si mostenit din 1939 si care culmea este impozitat continuu.Astfel vrand- nevrand am devenit EROU al MUNCII PESEDISTE scutit de impozit. In 2018 nu mai doresc acest statut si va indemn tovarasi sa ma impozitati corect si pe mine. Asta numai daca vreti, ca in definitiv castigatorul tot eu sunt si voi fi. La MULTI ANI si in noul an doresc Administratiei sa fie mai atenta cu proprii cetateni si sa lase aroganta la cosul de gunoi.

  • Pe când veţi face posibilă încasarea impozitelor şi taxelor (cu sau fără debit) şi on line (adică de acasă cu ajutorul mijloacelor tehnice moderne, pe net, prin reţeaua tehnologică electronică), sau cu plata pe card. După câte ştiu program adecvat aveţi, dar poate în acest caz va fi nevoie să scădeţi numărul personalului şi nu vreţi să supăraţi pe nimeni, numai pe contribuabili, care vă asigură salariile nesimţite autoacordate, pe care le încasaţi fără mustrări de conştiinţă.

    • De ani de zile se poate face plata cu cardul, pe ghiseul.ro. Va inrolati usor, confirmarea se face cu cardul si in scurt timp aveti contul active. Eu numai asa platesc.

    • Primaria, dar si alte institutii ar trebui sa aiba pe cineva care sa raspunda la intrebari chiar si la comentariile de pe ziare. Nu sa faca postaceala, dar sa ofere informatii daca vad ca exista neclaritati.

  • Se pot incasa incepand cu 08.01.2018 pana in data de 31.03.2018 si pot fi platite doar pe 6 aluni si pt urmatoarele 6 luni pana in septembrie, fara penalitati.
    Deci timp este pt ce sa ne grabim?

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS