Social

Când se colectează pubela sau sacul verde cu sticlă, la Bistrița

ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud informează că deșeurile reciclabile din sticlă, respectiv pubela sau sacul verde, se colectează în municipiul Bistrița și în localitățile componente în a doua săptămână întreagă din lună, în ziua de miercuri, astfel că luna aceasta colectarea se face miercuri 14 februarie.

”Contribuie și tu la eforturile noastre de a face Bistrița-Năsăud un județ mai curat, colectează separat corect deșeurile reciclabile și scoate-le în fața porții conform programului de colectare.

Vă rugăm să scoateți din timp pubela sau sacul verde pentru deșeurile reciclabile din sticlă în fața porții, fie cu o seară înainte, fie dimineața devreme pentru a sprijini operatorul în cadrul programului de colectare. Este posibil ca pe anumite trasee, mașina de colectare pentru pubela sau sacul verde să ajungă după-masă sau seara.

Dacă aveți cantități mai mari de deșeuri reciclabile din sticlă, care nu încap în pubela sau sacul verde, vă recomandăm să depuneți surplusul de deșeuri în saci transparenți iar operatorul de salubritate va ridica și acești recipienți.

Vă rugăm să NU AMESTECAȚI deșeurile reciclabile între ele și SĂ RESPECTAȚI inscripționările de pe recipienții de colectare. De asemenea, vă rugăm să respectați programul de colectare și să NU SCOATEȚI alte tipuri de deșeuri – cum ar fi pubela galbenă sau sacul albastru. Miercuri 14 FEBRUARIE 2024 se va colecta STRICT sacul verde.

Puteți consulta noul program de colectare pentru fiecare localitate din județ pe www.adideseuribn.ro sau la telefon 0263.944 – Dispecerat Supercom. Haideți să le punem pe toate la locul lor și să facem Bistrița-Năsăud un județ mai curat!”, transmite ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud.

3 comentarii

  • Chiar dacă nu mai distribuiți saci, organizarea distribuirii pubelelor verzi este in ceața. Anunțurile nu au fost clare, în așa fel încât să fie stabilit un interval orar de predare pe fiecare locație ( stradă de ex.). Cutiile poștale erau la îndemână 😥

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS