Actualitate

Când va fi condusă pe ultimul drum eleva de 17 ani de la Colegiul Național ”Andrei Mureșanu”

Mihaela Sas, eleva de la Colegiul Național ”Andrei Mureșanu” din Bistrița, care a decedat la vârsta de 17 ani, va fi înmormântată la Bistrița, slujba urmând să aibă loc la Capela de pe strada Tărpiului.

Potrivit fostului primar Ștefan Sîngeorzan, fata a suferit mult în ultimii 4 ani în care părinții au făcut eforturi mari să îi salveze viața.

”Mihaela sau Steluța Sas strălucește prin stele, unde a plecat la doar 17 ani, după 4 ani de grea suferință fizică pentru ea, dar și sufletească pentru părinții ei. Mihai Sas sau Sucă, (Carotări Sucă ) e feldrihan de-al nostru. A muncit împreună cu soția mulți ani în Spania, apoi a revenit în România unde a muncit din greu în construcții, dar în ultimii 4 ani și-a petrecut viața între muncă și drumuri la spitale din Cluj, București, peste tot cu speranța că Steluța lor se va face bine. Dumnezeu a avut alt plan cu această floare. Strălucire veșnică în rai, înger gingaș, iar părinților mângâiere și speranța reântâlniri în grădina Domnului.

Luni, 13 februarie 2023, la ora 12.00, sunt convins că vom fi mulți feldrihani și bistrițeni la Capela din Bistrița (lângă centură) pentru un ultim rămas bun de la acest boboc de floare”, a scris Ștefan Sîngeorzan pe Facebook.

1 comentariu

  • Dumnezeu să o odihnească în pace pe această floare, plecată mult prea devreme dintre noi! Nu cred că există durere mai mare și grozăvie mai atroce decât să-ți înmormântezi copilul!… Dumnezeu să o aibă veșnic în paza și grija Sale, iar pe părinții, teribil de greu încercați, să-i ajute să depășească cât de cât acest moment groaznic! Drum lin spre îngeri, Chip ales de fetiță!

    20
    1
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS