Actualitate

Când va fi gata semnalizarea acustică și luminoasă a trecerii CF de pe str. Lucian Blaga

Lucrările de montare a dalelor elastice de cauciuc la trecerea la nivel cu calea ferată de pe strada Lucian Blaga din Bistrița s-au realizat în primăvară, urmează instalarea sistemului de avertizare acustică și luminoasă, în bugetul local pe anul în curs fiind alocată o sumă de peste 1 milion de lei pentru această lucrare.

”Am amenajat cu dale elastice trecerea la nivel cu calea ferată de pe strada Lucian Blaga și îi asigur pe bistrițeni de faptul că până în 20 noiembrie semnalizarea acustică și luminoasă va fi realizată”, a anunțat într-o conferință de presă primarul Ioan Turc.

3 comentarii

  • nu stiu daca s-a observat , dar asfaltul pe langa mareata lucrare efectuata intr-o luna intreaga deja s-a lasat…si a fost marcat cu spray-ul pentru remediere….ma intreb cine plateste reparatia la o lucrare care ar trebui sa fie inca in garantie? executantul sau fraierii care contribuie la buget

    • Ce bine arată tranversele de lemn de acu 30 de ani în poză, felicitări fotografului, treziți-vă odată fraților, ce utilitate mai are calea ferată spre Bistrița Bârgăului?am mai spus și mă repet drum expres, magistrală de gaz spre Bârgaie, nu ne mai investiți banii noștri în tot felul de lucrări ce nu au viitor ptr. a vă alimenta pe sifonarii voștri, la cele trei treceri spre Bârgău îți rupi efectiv mașinile când treci peste ele, nu știu dacă a trecut un an de la modernizarea acestora cu părușeii de plastic pe care nici nu-i mai vezi noaptea, ‘calitate frate’.

  • Când se vor instala semnalele luminoase şi acustice la trecerea de cale ferată cu strada Slavici ?!
    Cât poate să dureze instalarea a două semafoare ?!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS