Actualitate

Când va fi pusă în funcțiune stația de asfalt. Utilaje de peste 7,5 milioane lei

Municipalitatea va achiziționa utilaje care vor deservi noua stație de producere a mixturilor asfaltice, în bugetul local pe anul în curs fiind alocate peste 7,5 milioane lei pentru dotări.

”Vom achiziționa o serie de utilaje pentru că stația de producere de mixturi asfaltice va funcționa imediat ce vremea va permite acest lucru. Vom închide toate problemele legate de autorizarea stației și avem nevoie categoric și de o serie de utilaje care să întregească portofoliul pe care Direcția Servicii Publice îl are”, spune primarul Bistriței, Ioan Turc.

Noua staţie de asfalt a costat aproximativ 3,6 milioane de lei, o va înlocui pe cea veche, care funcţiona din 1968, şi va avea o capacitate de producţie de 40-60 de tone de mixturi asfaltice pe oră, conform datelor municipalității. 

8 comentarii

 • Nici măcar o amărâtă de stație de astfalt nu sunt în stare să pornească însă au în cap tot felul de fantezi bolnave cu pasaje subterane și cartiere prin păduri !

  32
  1
 • Anul trecut cei 50 de km au lipsit ca s a furat….ruleta!!!
  Anul asta vor lipsi….strazile ca nu s cadastrate!
  La anu…s alegeri!
  Peste doi ani mergem cu sania …si la ce ne trebuie asfalt?

  11
  2
 • din poza de prezentare reiasa faptul ca pentru „panouri publicitare si informare-3 bucati” sunt prevazute 1.428 mii lei (adica 1.428.000 lei). Sper ca aici este o greseala de dactilografiere si este vorba de fapt de 1,428 mii lei (adica 1428 lei).

 • Anul trecut in mai era exact aceasi poza, iar debilul mintal mincinos mintea ca se refac strazile in 3 luni incepand din mai. E plin de gropi peste tot si imediat se face un an de cand a mintit penelistul pulii.

  5
  2
  • Nu stiu dacă e politic corect sa spui debil mintal mincinos. Cred că mai bine ar fi persoană cu dizabilitați de învățare sau persoană cu retard mintal, cu dezordine emoțională, dizabilitate a sănătății mintale și mitoman compulsiv. Ceva de genul.

   3
   2
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.