Social

Cap tractor cuprins de flăcări la Piatra Fântânele

(VIDEO) Garda de Intervenție Prundu Bârgăului a intervenit în localitatea Piatra Fântânele la un incendiu izbucnit pe DN 17 la un autovehicul care transporta piatră.

Pompierii de la GIS Prundu Bârgăului au găsit la locul indicat un cap tractor cuprins de flăcări în totalitate.

Din fericire, conducătorul auto, după ce a fost atenționat de către ceilalți participanți la trafic despre sesizarea de fum de la compartimentul motor, a tras autovehiculul pe dreapta și a ieșit în condiții de siguranță.

Incendiul a fost provocat cel mai probabil de un scurtcircuit electric la compartimentul motor, informează ISU Bistrița-Năsăud.

(Foto-Video: ISU BN)

Incendiu la Ciceu Mihăiești

Garda de Intervenție Beclean și SVSU au intervenit în localitatea Ciceu Mihăiești la un incendiu izbucnit la o casă de locuit. Incendiul cuprinsese întreg acoperișul casei și amenința să se extinda la o casă alăturată.

Intervenția a durat aproximativ 2 ore, casa vecină a fost protejată, în schimb incendiul a afectat aproximativ 180 mp de acoperiș și încăperile unde tavanul s-a prăbușit. Într-una din încăperi era depozitată o butelie, care putea exploda in orice moment.

Evenimentul a fost provocat de un coș de fum (burlan) neprotejat față de elemente ce se pot aprinde ușor (combustibile).

Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS