Actualitate

Culoarea anului 2024, care nu ar trebui să lipsească din nicio ținută de Revelion

Anul 2023 se apropie de final, iar lumea se pregătește să-l întâmpine pe următorul în ținute festive din care nu ar trebui să lipsească obiecte de vestimentație în culoarea anului 2024. Aceasta este ”subtil senzuală”, ”cordială” și transmite ”o dorință de împărtăşire, de comunitate şi colaborare”.

Culoarea anului 2024, desemnată de Pantone Color Institute, este ”Peach Fuzz”, descrisă ca semănând cu ”o piersică delicată, catifelată, al cărei spirit atotcuprinzător îmbogăţeşte mintea, corpul şi inima”. Această nuanţă caldă şi confortabilă evidenţiază dorinţa noastră de a fi împreună cu ceilalţi, sentimentele pe care acea dorinţă le creează”.

Potrivit reprezentanților Pantone Color Institute, ”Peach Fuzz” este totodată o culoare ”subtil senzuală, cordială, care comunică un mesaj de grijă şi împărtăşire, de comunitate şi colaborare”.

„În timp ce se concentrează pe experiența umană de îmbogățire și hrănire a minții, a corpului și a sufletului, este, de asemenea, o piersică discret sofisticată și contemporană, cu o profunzime a cărei ușurință blândă este discretă, dar de impact, aducând frumusețe în lumea digitală. Poetică și romantică, o nuanță de piersică curată cu o vibrație vintage, PANTONE 13-1023 Peach Fuzz reflectă trecutul, dar a fost reînnoită cu o vibrație contemporană”, a explicat Pantone Color Institute, într-un comunicat.

Pantone Color Institute, cu sediul în oraşul Carlstadt din statul american New Jersey, anunţă ”culoarea anului” începând din 2000. Atunci, nuanţa desemnată câştigătoare la ediţia sa inaugurală a fost ”Albastru Cerulean”. Era descrisă ca oglindind ”culoarea cerului într-o zi limpede ca cristalul, care reflectă dorinţa noastră de pace şi relaxare la intrarea în noul mileniu”. Alegerea din 2023 a fost ”Viva Magenta”, descrisă ca fiind ”un roşu purpuriu nuanţat, înrădăcinat în natură, care încurajează experimentarea şi exprimarea de sine fără reţineri”

Pentru a decide asupra culorii anului, echipă globală de experţi în culori cercetează în amănunţime diverse aspecte din industria de divertisment, artă, modă, toate domeniile de design, destinaţiile de călătorie, stilurile de viaţă, precum şi condiţiile socio-economice pentru a identifica cele mai pertinente influenţe.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS