Actualitate

Camioanele încărcate cu daruri din Germania au ajuns la destinație

Camioanele de Crăciun cu daruri trimise din Germania au ajuns, joi, la destinație și au fost împărțite și copiilor din unele localități ale județului Bistrița-Năsăud de voluntarii Asociației Tășuleasa Social, partenerul oficial al organizației Die Johanniter Unfall-Hilfe.

Un camion a oprit în comuna Tiha Bârgăului, iar darurile au fost împărțite elevilor din localitate, dar și din Mureșenii Bârgăului.

Alt camion a împărțit daruri copiilor din comuna Sânmihaiu de Câmpie.

Camioane de Crăciun au ajuns și în alte localități. Anul acesta, Asociația Tășuleasa Social nu a mai anunțat unde va distribui cadouri. Conform postărilor de pe Facebook, Tășuleasa a mai dus cadouri în județele Mureș (localitățile Saschiz, Boiu, Albești), în Copșa Mică și Moșna (Sibiu), dar și în alte județe traversate de Via Transilvanica.

5 comentarii

  • @Vic
   😃…
   Pe banii mei și răbdarea ta, vom descoperi aici pe TimpOnline America…. așa e cum funcționez eu în viață…și te asigur că funcționez.
   Ai grijă de tine dragul meu.
   😉

   10
   15
 • Levente Puskas este un cititori seriös si un comentator care le zice la obiect. Din cand in cand el si cu mine sunt luati peste picior de alti impostori care inca nu stiu cum functioneaza Democratia si faptul ca dreptul la opinie este liber cu conditia sa ai bunul simt si un comportament civilizat.Domnul Levente le are pe amandoua. Un an mai un stimate Levente!

  6
  16
 • Bai panarama ,,Vic ,,pai numele tau spune tot despre tine cine esti Bai Academicianule ,omul nu a spus nimic ,doar a aplaudat,si Bai Idiotule care Esti ,aia care au plecat la cules de Mata… pe Plantati Straine ,au plecat in primul Rand de Scarba Voastra Bai Caricaturilor

  1
  2
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.