Actualitate

Care sunt primii 100 de agenți economici din județ după cifra de afaceri. Câți angajați au

Cea mai mare cifră de afaceri dintre toți agenții economici din Bistrița-Năsăud a avut-o compania Leoni – 1,2 miliarde de lei, dar și cel mai mare număr de angajați, 5172, pe locul al doilea fiind Rombat cu 395 de milioane de lei și 733 de angajați, iar pe locul trei Teraplast cu 256 de milioane de lei și 479 de angajați.

În top 10 urmează RAAL cu 256 de milioane de lei și 1776 de angajați, Terasteel cu 232 milioane de lei și 138 de angajați și Kaufland România cu 198 de milioane de lei și 183 de angajați – locul 6, respectiv Dedeman cu 179 de milioane de lei cifră de afaceri și 179 de angajați (locul 9).

Dintre marii comercianți, în top 100 companii de succes au mai intrat pe locul 17 Lidl Bistrița cu o cifră de afaceri de peste 109 milioane de lei și 53 de angajați, Profi cu o cifră de afaceri 101 milioane de lei și 185 de angajați (locul 19), Lidl Năsăud cu 26 de angajați și 58 de milioane de lei cifră de afaceri (locul 34).

Selgros este pe locul 52 cu 94 de angajați și 43 de milioane de lei cifră de afaceri, Altex pe locul 54 cu 34 de angajați și 42 de milioane de lei cifră de afaceri. Penny Beclean se află pe locul 88 cu 18 angajați cu 28 de milioane de lei cifră de afaceri.

Notă: Informațiile apar în Anuarul statistic al județului Bistrița-Năsăud 2021, publicat în luna martie a anului 2022

8 comentarii

  • Dintre managerii acestor firme ar trebui alesi parlamentarii …. Cum sa ai parlamentari ca cei pe care care reprezintă judetul nostru acum ? Fara exceptie oameni care nu au fost in stare de nimic in viata reala acum sunt parlamentari de BN … Doamne apară si păzește

  • Aș fi foarte curios care sunt salariile oferite de acești agenți economici? Dacă salariile oferite sunt decente, jos pălăria! Dacă salariile sunt de mizerie, iar profitul este substanțial, avem o mare, mare problemă! Felicitări lor pentru cifra de afaceri și pentru priceperea de care dau dovadă! Preferabil ar fi, iar în cazul unora, așa după cum se aude, este să-și respecte resursa umană și să o remunereze așa cum trebuie, că doar aceasta este cea care face posibilă activitatea de profil specifică, iar cifra de afaceri și profitul obținut sunt apanajul acesteia, pe cale de consecință, respectul și recunoștința afișate se văd tocmai în salariile oferite. Repet, în cazul unora dintre acești agenți, prin felul în care-și plătesc angajații, respectul și recunoștința afișate față de resursa umană chiar există. Că până la urmă resursa umană este cel mai de preț bun al unei organizații/companii, iar ascensiunea, dezvoltarea și reușitele acesteia stau tocmai în dibăcia resursei umane recrutate. Victor, referitor la drac-nea, bine ar fi să fi fost singurul care angaja resursele publice în funcție de propriile doleanțe, el a fost doar unul din noianul de jagardele hoațe pripășite de sistemul public. El a acționat așa din topor, încercând să se substituie sistemului, să fie cel mai „jmeker”, bazat și stăpânul absolut, excluzând sistemul mafiot, care, de altfel, i-a și venit de hac. Că doar până să se ia de sistem, fura împreună cu sistemul, aranja ploi, truca licitații, împărțea resursele după bunul plac, fără a-l întreba nimeni de sănătate, a devenit nefrecventabil în momentul în care a vrut să fie stăpân pe întreaga felie. Cât ești prieten cu sistemul și-ți cunoști rolul tău în cadrul său, neîncercând să-l sabotezi, poți fura în voie, vezi toate pndleurile, îmbrăcate sub tot felul de titulaturi binefăcătoare, când ele sunt mecanisme fine de delapidat și furat banul public, când încerci să o arzi pe „jmekerul” să te substitui sistemului, abia atunci te dă în vileag și te elimină. Deși drac-nea a furat de-a rupt, uitați-vă pentru ce a fost închis, a fost închis pentru o coțcărie pe care o fac foarte mulți, pentru un mizilic, iar pentru tunurile imense date, vezi Teldrum, nu s-a întâmplat și nu se va întâmpla nimic. Oare de ce??? Pentru că acolo nu a acționat singur și doar pentru sine. Acolo au furat mulți! Prada nu a fost doar a sa, ci a mai multora, de la toate nivelurile!

    • vedeti Udrea, Basescu, Boureanu, Printul Paul al Romaniei, Videanu, Berceanu….. de ce doar Dragnea??? ia vedeti averile celor din PNL, PDL, USR!!!! ca ale PSD deja sunt trecute prin ciur!!!!

  • Voi va dati seama ca adtia fac magazine pe banii noștri? Locuri de munca prea puține si prost platite, in schimb duc tot profitul la ei in tara. Subt cam multe magazine intr-un oras asa de mic, dintr-un oraș industriale cum era pe vremea lui ceausescu a ajuns un oraș de consum, numai magazine pline cu produse de proasta calitate si magazine cu carpe avem.

  • Ar fi fost mult mai sugestiv daca s-ar afisa pe tabel o rubrica care sa arate rentabilitatea acestor firme , adica sa stim profitul . Acesta nu se spune si sa incearca a se ascunde , fiecare facand acest lucru in felul sau pentru a nu plati impozitul (pe profit). Daca s-ar plati impozit pe cifra de afaceri atunci aceasta ar fi mult mai micuta …ANAF duce mare lipsa de specialisti care sa verifice si sa identifice modul in care se exporta profitul firmelor multinationale. Acei putini care exista , cred ca sunt „miluiti” pentru a nu gasi nimic . Asa se face ca in aparenta multe firme nu au profit (pe hartie) , incat te tot miri cum de mai lucreaza…

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS