Actualitate

Care sunt tendințele anului 2022 în amenajările cu tapet

Designerii au stabilit tendințele în amenajările cu tapet pentru 2022. ”Biofilie” este termenul folosit pe scară largă pentru a descrie trendul de design interior care este inspirat de natură și împrumută elemente din natură pentru a crea un spațiu interior armonios.

Designerii de tapet au urmat astfel dorința oamenilor de a se întoarce în natură de a se reconecta cu ea. Și pentru că pandemia a accentuat importanța de a trăi și a lucra într-un  spațiu plăcut și relaxant, amenajarea locuinței a fost și încă este, pentru mulți români, un obiectiv major.


Utilizarea texturilor diferite creează puncte de interes și pereți de mare efect.

Crearea efectului de lemn, piatră sau marmură are ca rezultat o atmosferă naturală, plăcută, relaxantă.

Dacă un perete întreg îmbrăcat în tapet ți se pare prea mult, bordurile din tapet pot ajuta, pentru a încadra și accentua o anumită zonă a unei camere.

O altă variantă eficientă pentru a obține o cameră pe care toți prietenii tăi o vor remarca este combinația de tapet și vopsea specială.

Camerele mai mici, care nu se disting prin nimic, sunt cea mai bună oportunitate de a demonstra că un pic de distracție și creativitate cu tapet pot face minuni.

Folosind și elemente de iluminare, 2022 este anul în care se creează spații de locuit îndrăznețe, dar confortabile și senine, dar pentru mai multe idei este timpul pentru o vizită la Romana Deco Mobili din str. Constantin Roman Vivu nr.1, Bistrița ( lângă magazinul Meridian), unde veți găsi un portofoliu bogat de produse și sugestii.

📌Program showroom:

  • 📍luni – vineri 10:00 – 18:00
  • 📍sâmbătă 10:00-13:00

Pentru informații suplimentare sau #comandă lăsați mesaj în privat sau la numărul de 📞telefon 0744644655.

1 comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS