Recomandări Social

Căruță în care erau șase persoane, lovită de o mașină

O căruță în care se aflau șase persoane, dintre care patru copii, a fost implicată într-un accident rutier petrecut pe DN 17 C între Cepari și Liviu Rebreanu, fiind lovită din spate de o autoutilitară condusă de un bărbat de 40 de ani din Cepari care se îndrepta spre Năsăud pe același sens de mers.

Accidentul s-a produs în jurul orei 21.00 din cauza șoferului care nu a păstrat distanța corespunzătoare față de atelajul încărcat cu fân, anunță Inspectoratul de Poliție Județean.

Cel mai probabil șoferul nu a văzut atelajul fiindcă nu era semnalizat corespunzător. În urma accidentului nu au fost înregistrate victime. Atât șoferul, cât și căruțașul au fost testați, dar nu consumaseră alcool.

4 comentarii

  • si cum, ma rog, ar fi putut sa pastreze distanta fata de o caruta nesemnalizata pe care nu a vazut-o?
    politia de ce nu verifica carutele din fiecare sat sa vada daca sunt echipate corespunzator?
    asa cum fac actiuni în trafic în fiecare weekend ca sa-si adune banii de salarii din amenzi nu ar putea sa verifice si niste carute care umbla aiurea pe drumuri? sau nu au o evidenta a acestora, ceea ce nu ar fi de mirare?
    astia nu au o evidenta exacta a masinilor cu volan pe dreapta, nu stiu nimeni câte sunt înmatriculate în România.

  • Nu înțeleg cum vine asta: ,,nu a păstrat distanța corespunzătoare…” ,din moment ce căruța era nesemnalizată și încărcată cu fân, cu siguranță că șoferul nu a văzut-o la timp și bineînțeles că nu a apucat să frâneze. Și apoi, ce căutau 6 șase persoane pe încărcătură?
    Consider că aceste atelaje nu ar avea ce căuta pe drumuri publice, cu atât mai mult, noaptea.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.