Social

Casa de Pensii, anunț pentru cei care primesc banii pe card

Casa Judeţeană de Pensii Bistrița-Năsăud face un anunț important pentru cei care au carduri bancare și primesc banii în acest mod. Informarea se referă la ziua în care vor fi virate pensiile luna aceasta.

”Anunţ pentru pensionarii Casei Judeţene de Pensii Bistrița-Năsăud care își încasează pensia prin cont bancar. Marți, 11 IULIE 2023, au fost operate transferurile prin intermediul Trezoreriei Bistrița, astfel MIERCURI 12 IULIE, în cursul după-amiezei, vor fi alimentate conturile de către bănci”, informează Casa de Pensii.

Etichete

5 comentarii

  • Inseamnă că sunteți tânără pensionară. Calendarul cu achitarea pensiilor este de câțiva ani. Totul se respectă la noi în județ.

   11
   1
  • Eu am pensia pe card și indemnizația
   Și pensia de urmaș după mama mea

 • sant oameni foarte competenti la casa de pensii bistrita toata stima pentru doamna MOTOC care este o super profesionista si o doamna care te ajuta cu orice problema hai sa nu mai generalizam si sa aruncam cu vorbe urate

  3
  3
 • Domnule sub acoperire zis „Mircea” postarea dumneavoastră este plină de venin, întâmplătoare și nerealistă. La noi în județ se rezolvă foarte repede dosarele. Nu este vina funcționarilor că pensiile sunt mici, foarte mici sau obraznice de mici, după contributivitate și coeficientul de corecție care se aplică. Toată lumea așteaptă recalcularea mult promisă. Păcat că nu semnați real să vă văd și eu competențele de analist și priceput în pensii publice. Până atunci să auzim de bine și felicit colectivul de la cjpbn pentru omenie și profesionalism.

  4
  3
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.