Actualitate Social

Căsuţe cu nuci pentru ”Chip şi Dale” din Parcul Municipal

Cum parcul este în reabilitare şi au fost tăiaţi o serie de arbori scorburoşi unde îşi făceau depozite de hrană veveriţele, au fost amplasate în copaci trei căsuţe cu nuci pentru ca simpaticele animale să reziste peste iarnă.

”Am tăiat foarte mulţi arbori scorburoşi, iar în astfel de arbori îşi fac veveriţele depozite de hrană. Le-am adus trei cuşti pe care le-am umplut cu nuci, ca să aibă pentru această iarnă”, a declarat primarul Ovidiu Creţu.

El a afirmat că în parc ”nu este nici un dezastru, nicio catastrofă”. ”Au fost tăiaţi 188 de arbori, dar vor fi plantaţi 220. Se lucrează la toaletare. Este un salcâm pe care încercăm să nu-l tăiem, să salvăm din el ce se poate salva. De asemenea, un paltin din parc nu va fi tăiat, oglinda de apă se va roti în jurul lui”, a spus Creţu.

Întrebat ce părere are despre protestele unor copii împotriva tăierii parcului, Ovidiu Creţu a răspuns: ”Au fost manipulaţi”.

În timpul în care primarul Ovidiu Creţu, aflat alături de reprezentanţii presei, urmărea montarea căsuţelor cu hrană pentru veveriţe, un cetăţean foarte revoltat i-a reproşat tăierea aroborilor şi că îşi face ”propagandă electorală”.

Etichete

1 comentariu

  • Domnule Primar Cretu , am crezut ca sunteti un om rational si v-am votat. Dar ce ati facut cu parcul orasului este o crima. In aceste zile am mers cu nepoteii la sanius pe derdelusul din Codrisor si am trecut prin parc. Copiii au inceput sa planga cand au vazut crima ecologica pe care o faceti.Domnule primar , numai Nicolae Ceausescu a daramat biserici si alte monumente istorice din Bucuresti folosind acelasi argument al modernizarii orasului.Ati ajuns primar dupa incendiul provocat la Biserica Evanghelica, acum bistritenii trebuie sa va inlature din Primarie pentru pirjolul facut parcului. Va rog stimati bistriteni sa treceti prin parc si sa vedeti de ce a fost in stare primarul.Cred ca un asemenea om nu merita sa ne reprezinte.Se vorbeste ca vrea sa rada si padurea Codrisor.Atentie la primar , este un om periculos!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.