Economie

Cât costă o casă în Parcul Municipal, realizată după un proiect exclusivist

O casă situată în Parcul Municipal și realizată după un proiect exclusivist este scoasă la vânzare de proprietari care se laudă că au realizat un design unic și au folosit materiale premium, casa fiind în mare măsură una smart.

Principalul atu al imobilului este, conform descrierii, că se află în centrul orașului.

Casa are: încălzire în pardoseală, geamuri Salamander cu 3 felii de sticlă, toate aprinderile din două puncte care se pot înrola pe o aplicație și comanda de pe telefon, cablare termostat pentru comandă încălzire cu aplicație de pe telefon, baie placată în totalitate cu piatră naturala, portiță din sticlă securizată, pavaj și împrejmuiri.

Proprietatea este scoasă la vânzare la prețul de 170 000 de Euro.

În trimestrul doi din 2023, prețurile solicitate pentru proprietățile rezidențiale din România s-au depreciat ușor, în medie, cu -0,2% față de trimestrul anterior, potrivit datelor centralizate de Imobiliare.ro în analiza trimestrială.

Potrivit Direcției Regionale de Statistică Bistrița-Năsăud, în al doilea trimestru al anului 2023 au fost finalizate un număr de 158 locuinţe, cu 182 mai puține față de trimestrul corespunzător al anului precedent și cu 22 mai puține față de trimestrul anterior. Majoritatea dintre acestea, adică 119 locuințe, au fost construite în mediul urban (75,3%).

Etichete

4 comentarii

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS