Actualitate

Cât costă Paștele la Colibița pentru turiștii din sudul țării. Ce mai vizitează

Stațiunea Colibița este în oferta mai multor agenții de turism din sudul țării ca destinație pentru petrecerea minivacanței de Paște și 1 Mai. Operatorii au inclus însă și excursii la Castelul Teleki de la Posmuș sau la Runcu Salvei.

O agenție de turism din București vinde trei nopți de cazare într-un hotel 3* cu piscină aflat pe malul lacului Colibița cu mic dejun, cină și cină festivă de Paște cu DJ, prânz la stână, participare la slujba de Înviere, foc de tabară cu 2350 de lei/persoană. Turiștii vin cu autocarul, se cazează începând cu 3 mai și stau până în 6 mai 2024.

Altă agenție, tot din București, cere 1650 de lei pentru trei nopți la Colibița într-o pensiune de patru stele cu piscină și saună, unde vor avea mic dejun și cină incluse. Transportul se face tot cu autocarul pe ruta București – Sighișoara – Bistrița – Colibița.

Turiștii vor vizita Castelul Teleki de la Posmuș, Casa Costumului Popular Virginia Linul, vor degusta țuică cu mărgele la Salva, vor vedea biserica de lemn de la Runcu Salvei și o vor întâlni Floarea Cosmi, ultima opincareasă din județul Bistritța-Năsăud.

De asemenea, organizatorii le oferă ocazia să participe la slujba de Înviere la biserica din Colibița. Apoi, se vor duce să vadă Tăul Zânelor și vor avea parte de o croazieră pe lacul Colibița.

La întoarcerea spre București, turiștii vor face și un tur pe pietonalul Bistriței.

O agenție din Craiova organizează o excursie la Colibița în perioada 10-12 mai 2024 la prețul de 1100 de lei/persoană. În acest tarif, sunt incluse 2 nopți de cazare cu demipensiune.

Etichete

6 comentarii

 • Cum s-ar zice .” mišto boierule” 🐰🐣
  Oferta bună,cu multe bonus-uri–foc tabăra, dus la slujbă la o frumoasă Mănăstire;
  N-am înțeles și partea disco cu DJ-ul de Paști???
  Iar dacă se merje’ pe tradiție, apoi a doua zi e și cu „udatul” femeilor,nu?

  13
  3
 • De banii astia mai bine alegeti civilizatia din alte parti.
  Ca fapt divers, daca vreti motive pentru a NU merge la marea de la munte va dau eu câteva: aer curat nu va fi deoarece o sa fie o gramada de fum de la gratare, linistea va fi tulburata de gusturile muzicale de maidan (o sa va urle manelele în timpane), de plimbat degeaba va plimbati ca nu aveti acces la lac în afara resortului în care va cazati, iar pe margine o sa aveti ca peisaj o gramada de santiere interminabile (de 30 de ani fiecare mai gaseste câte ceva de cârpit).
  Si sa nu uitam de faptul ca adaosurile comerciale sunt cam de nivelul Coastei de Azur doar ca aici coasta e cam de cacao, daca ne gândim ca fosele septice nu prea sunt în regula conform controalelor ….
  https://timponline.ro/maxim-pop-garda-de-mediu-m-am-dus-la-colibita-cu-intentia-de-a-depista-ceva-si-nu-am-depistat/

  37
  8
  • La equ:
   ia de banii ăștia un city-break la Paris și ai „all-inclusive”(sau cum se zice pe-acilea „tot o floare și-un r_hat” la tăt pasu’)–-Apr. 2024: CityBreak, 2 nopți la Paris proprietate, Zbor direct inclus;Preț per persoan 151€Tarif total 2 pers.301 euro: Vizionează „CUM PARIS IMBOLNAVESTE TURISTII/ SINDROMUL PARIS |” pe YouTube-https://youtu.be/H-7TXIEmFTU?si=NMwdk0lu4GxDwhM8
   https://youtu.be/H-7TXIEmFTU?si=o-G6mFl22b2Agc7F

 • La plecare turiștii o să primească fiecare, câte 1 pet de 2 litri cu apă „pură” direct din… „Marea de la munte” !

  4
  4
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.