Două vile cu vedere și terasă proprie spre lacul Colibița, cu ponton plutitor și zonă debarcader cu foișor complet echipat, sunt scoase la vânzare pe un site internațional la un preț de îți taie respirația. Pentru ambele proprietăți construite în 2021 se cer 2.795.000 EUR.
”Dacă îți poți desprinde privirea de la lac și îndrăznești să îi întorci spatele pentru a privi la proprietate, primul lucru pe care îl vei înregistra, după designul contemporan, este faptul că acoperișul terasei iese în peisaj ca o mână pusă streașină la ochi să vezi mai bine, mai departe, peste apă până pe malul opus – ceea ce te face să te întorci iar către lac, să ghicești încotro s-ar îndrepta privirea ta de proprietar, când vei sta sus pe terasă la un pahar de vin și vorbă”, sunt prezentate cele două vile de vacanță, amplasate pe un teren cu deschidere până la lac pe un site internațional de vânzări.
Potrivit sursei citate, cele două vile, D+P+M, au toate camerele cu vedere și terasă proprie spre lac. Una din ele are piscină încălzită și cu valuri, camera salină, saună și zona de sport, cameră pentru meetings, un birou, bucătărie complet utilată, living cu șemineu și un dormitor cu baie proprie, iar la mansardă două dormitoare cu băi proprii și un apartament cu două camere și baie. Cealaltă vilă, tot D+P+M, are la demisol o cameră tehnică/ depozitare și trei dormitoare cu băi proprii. La parter, hol spațios, recepție, o altă cameră tehnică, terasă, bucătărie complet utilată cu cămară, living cu șemineu și baie. Mansarda aduce trei dormitoare cu băi proprii și o zonă comună.
”Pensiune chic? Sigur! Casă de vacanță? Da! Dar nu credeți că e momentul pentru puțin egoism – oare nu meritați să vă simțiți acasă ca în concediu în fiecare zi?”, e provocarea vânzătorilor.
Sursa: sothebysrealty.ro
👍🏻
Frumos.
Dacă mai tăia un zero din preț, hai să zicem că se apropia de adevăr. Un 200.000 euro aș da pe toată șandramaua. Cu 2,7 milioane euro se va vinde numai dacă cineva are de spălat niște bani.
Cred ca nu cunoști bani.Altfel nu vad cum ai pretinde sa mai taie din zerouri.
Aici nu îi pentru căpșunari!
Hade. Ca sa fim corecti pana la capat si nu rai, aceste constructii nu au nimic in comun cu ceea ce se dorea de fapt, adica includerea constructiilor in magia NATURII cu materiale cat mai prietenoase cu mediul dupa model austriac sau elvetian. Aici gasesti snobism ,lacomie si prostie .Noroc cu lacul si cu tri brezi care iti spun ca esti totusi la Colibita si nu in cartier rezidential din Bucale sau Constanta etc.
Acri strugurii ?
Mare si scumpa! Nu vad ce ar face o familie cu o astfel de proprietate.
Am văzut așa ceva în sudul Portugaliei, la nord de orașul Faro un complex format din 9 apartamente deținute de 64 de familii daneze .
Fiecare familie având dreptul să stea acolo, câte 4 săptămâni pe an.
Fiecare familie poate să-și vândă oricând partea de coproprietate contra sumei de 17.000 euro.
Dar degeaba scriu eu aici, românii nu sunt în stare să se organizeze și să cumpere această casă în comun, 64 de familii!
Pentru ce ar trebui să fie un loc gen Colibița și pentru nevoile decente ale unei familii, cazemata cu pricina este o mostruozitate, de care – dându-și seama de gherlă- proprietarii vor să scape. Scapă cine poate , că tot pățitu-i învățat.
Ambele vile au, din estimarea mea, cca. 1000 mp. Rezulta 2795 euro/ mp construit. Daca si in interior s-au folosit materiale de calitate si aceste vile au fost edificate dupa proiecte moderne, nu reprezinta un cost atat de mare/ mp. Bistritenii cumpara in draci apartamente in Cluj-Napoca, cu 2500-3000 euro/ mp si acolo nu li se pare scump.
Mobila de pal si glazvanturi de sticla este tot ce ne dorim la o cabana la munte, un meniu cu niste congelaturi de catva ani vinuri de a crame cu nume mari care nu au vie si totul este perfect,nemaipomenit,doamne ajuta!
Au și pubele? 🙂
Și sistem de colectare a gunoiului ?
La Colibița e mai mereu probl. Cu gunoiul menajer care NU se ridică, sau este deversat in lac.Erau niște știri cu niste pensiuni,toamna trecută. Aveau mare treabă cu ascunsul gunoaielor,pe care turiștii trebuiau să și le ducă acasă în portbagaj!
Ai și bunker antiatomic? Dacă nu nu și merită prețul.Sa fim serioși e Colibita nu Coasta de Azur
Mai interesant de cit gustul chestionabil a celor care construiesc asemenea deranj in peisaj ar fi, cred eu, cum intro tara cu un venit mediu net de 4765RON pe luna pot exista asa multi de genul asta cu venituri mult mai uriase care isi permit o viata de lux nelimitat nici de fisc si nici de autoritati in constructie. Mai ales pe la Colibita se afla o gramada de asemenea cladiri dintre care acest imobil nu est nici macar cel mai neprotivit a locului. Primaria responsabil pentru Colibita ori este corupt ori nu o pasa de aspectul zonei deloc. Daca nici unul si nici altul atunci pur si simplu domina incompetenta in departmentul de constructii pentru dezvoltarea zonei.
Walter, de ani de zile se spune că vor elibera spațiul de siguranță din jurul lacului, că vor demola gardurile celor care au intrat cu ele până în apă, care restricționează accesul turiștilor la lac! Au spus că vor amenaja zonă de promenadă în jurul lacului! S-a întâmplat ceva din toate astea? NU și nici nu se va întâmpla niciodată! NIMENI nu are curaj să aplice legea, să intre cu buldozerul și să elibereze zona de siguranță, zonă ocupată ILEGAL de cei care au cabane lângă lac! Și tu te întrebi dacă există de corupție…
Trist. Aer valoros. Nu ne putem folosi de ea daca nu suntem cazați la vreo vila de lux pe lac. Nu sunt nici măcar trotuare. Câini vagabonzi. Clădiri în paragină, mizerii și gunoaie pe alocurea…. Trist. Am venit triști din concediu!!!
Da’ căcuța tăt în lac mere?
Ni se lăuda un domn (mare) că vor face comisii peste comisii, care vor verifica limita spre lac a proprietăților și vor elibera circulației publice inelul reprezentând perimetrul lacului la limita domeniului public dar, ca pe atâția alții, ”l-a învins sistemul”.
Noi însă o să înfrângem din nou, și o să-l votăm iarăși, la toamnă.
Metrul pătrat construit cu finisaje de lux te scoate la 650 de euro. Fiecare vilă face cam 200.000, terenul cam 100.000 deci prețul corect e juma de milion. Se cere de 6 ori pe atât, se tot reduce prețul vreun an de câteva ori și se vinde la maxim 750.000. Sunt mulți care nu au ce face cu banii și dau mai mult decât face.
E trist că lacul acesta așa de frumos nu are piste pietonale, că sa faci o plimbare și să te bucuri de natura. Ești obligat să mergi pe sosea unde nu ești în siguranță. Nu vb de trotuare că nu sunt… Câini vagabonzi in haite…. Dezamăgitor. Astfel că sa te bucuri de lac, tre sa iti cauți un hotel pe lac ff scump…….trist¡!!!!!!!!!!!!!;
Eu , abia ce-am descoperit filmarea asta de mai jos. „De pe teren” cum se zice…
* Lăsând la o parte faptul că. tot
” lauda” un anumit Hotel, băieții (bloggerii) prezintă destul de realistic cam ce zice și Dna Gab.mai sus…
Construcții haotice, fără noimă, câini vagabonzi, imposibilitatea de plimbare/promenadă etc
Dar boh, noh, cică aici e „CEL mai CURAT AER din țară?? Ii drept?….
Vizionează „”MAREA DE LA MUNTE” COLIBITA: 🌲🏔️🏘️CEL MAI CURAT AER DIN TARA SI CAZARI LUXOASE! IMPRESIONANT!” pe YouTube
https://youtu.be/2mGhebUCc2M?si=RsXaup7g0vUxKnsC
doar manelistii si lipitorii de afise de pe la pecereuri se pot muta in astfel de fite fara gustul locului. snobismul este prezent si in creierul muntilor la romani.