Actualitate Recomandări

Ce a descoperit o femeie pe rafturile unui magazin din Bistrița care vinde produse ”foarte ieftine” – VIDEO

O femeie care a mers la cumpărături într-un supermarket din Bistrița și a descoperit mormane întregi de cașcaval mucegăit, a filmat și postat pe Facebook, iar reacțiile pro și contra nu au întârziat să apară.

”Și ce doamne ai câștigat? Te-ai făcut vedetă? Se va închide magazinul sau cum? În loc să te duci să vorbești cu oameni din magazin te-ai postat peste tot😂😂”, a comentat cineva.

”Zici că e magazinul tau personal așa vorbești prin comentarii, tu realizezi fatã ce presupune un magazin cu marfă stricata, vândutã? Nu sunt client la magazin, și nu sunt nici împotriva lucrurilor ieftine, dar alta e să fie un produs ieftin mai slab calitativ și alta e să fie stricat, cică sa meargă să spună cuiva problema, păi bănuiesc ca era treaba personalului să știe ce are pe raft, un produs nu se strică într-o zi două să nu observe nimeni sau când a fost pus pe raft era deja stricat și nu s-a văzut cumva, că este evident acel mucegai putrefactic 🤦🏻‍♀️, eu vă înțeleg că aveți unii loc de muncă poate acolo, dar nici să-și bată cineva joc de sănătatea și bani cuiva, mulți sau puțini, toți muncesc pt ei, dar cu așa ceva sub nici o formă nu poți fi de acord, doar redus fiind ! 🤦🏻‍♀️”, a reacționat altcineva.

Alți comentatori au scris că nu este prima oară când descoperă marfă deteriorată sau stricată în acest magazin.

Pe piața din România, retailerul MERE și-a făcut intrarea în 2018, primul magazin fiind inaugurat în Snagov. La Bistrița, companai are două magazine.

De la lansarea în orașul siberian Krasnoyarsk în urmă cu 11 ani, Torgservice, proprietarul Mere, a devenit un retailer de importanță națională în Rusia, cu magazine în Moscova și Kaliningrad, fiind în top 10 cei mai importanți jucători pe această piață.

Retailerul este prezent în Rusia, Kazahstan, Belarus și China, sub brandul Svetofor, operând peste 800 de magazine. Compania are un model de business diferit, sortimentația fiind alcătuită din circa 1.200 de produse, prețul acestora fiind cu 20-30% mai jos decât cel al competitorilor. În plus, furnizorii trebuie să-și recupereze stocurile nevândute, ceea ce a făcut ca oferta de produse să fie una limitată.

23 comentarii

 • Ei, fraților! Vedeți de ce suntem aici și de ce merităm să rămânem în întuneric!!!… Și sunt suficienți „intelighenți” care să apostrofeze femeia și să ia apărarea unui astfel de focar de bacterii! Civismul lipsește cu desăvârșire, iar în momentul în care el se manifestă, ce să vezi, este blamat. De către cine?… Tot de cei care se arată nemulțumiți de felul în care funcționează această hardughie denumită greșit țară! Cu așa oameni, și cu siguranță sunt foarte mulți, chiar majoritari, nimic nu se poate schimba în România. În bine, că în rău … tot timpul se poate chiar și mai rău! Doamne, unde-i mintea de pe urmă?!… Tot ăștia votează și tot ăștia sunt ușor de păcălit exact de aceiași bandiți care o fac de peste 32 de ani. Rezultatele?!… Le vedem cu toții!!! Hai, spor, mergeți și o înjurați pe doamna care a îndrăznit să scoată la iveală mizeria acelui așa-zis magazin! Jap pe ea!

  96
  7
  • Respect , doamnei care a postat mizeria de cașcaval care nu cred ca a mucegăit instantaneu pentru a putea fi fotografiat si postat!Toți cei ce au incarcat raftul , cu gunoiul respectiv,trebuiesc sancționați !

   10
  • Bravo DIDULE! Ai marcat perfect ce este mai important pe acest subiect, vazut dintr-o perspectiva generala!
   Asa este, cum scrii tu.

 • Ei na . Parca nu stiti ca francezii au multe sortimente de cascaval ,,mucegait”! Cui nu-i place mucegaiul il curata si mananca cascavalul . Si apoi asta’i cascaval pentru cei cu salariul minim si pensii de 1000-1200 lei . Asa ca asta’i ,,hardughia de tara” , ca sa-l citez pe Didu si sa nu fiu acuzat de plagiat !

  18
  12
  • Am vz ieri la tv o doamna care dupa 32 de ani de munca are pensie 1000 lei. Si de ce sa platesc cascavalul la pret intreg ca pe urma sa arunc jumatate din el. In situatia asta sunt foarte multi romani. Se pare ca pt romani e bine si asa rau.

   13
   1
  • Branza cu mucegai pentru cei cu buget redus…🤣🤣🤣🤣ce numai boierii sa serveasca camemberturi si brie?????avem pt toate buzunarele…sunt si mezeluri la fel ….

  • Sincer, mie mi se pare bataie de joc pentru oamenii saraci.
   Aceasta modalitate de a vinde produse perisabile in faza de descompunere, este o alta meschinarie a celor dornici de inavutire cu orice pret.
   Daca tot vor sa faca acte de “caritate”, de ce nu au vandut o parte din produse la preturi mici imediat dupa ce au iesit din fabricatie.
   Sunt jalnici si au sufletele mici, foarte mici…
   Dar toate se vor plati la timpul lor!!!

  • Cu domnul Stelica va adresati in casa la dumneavoastra, un pic de respect si buna crestere nu ar strica!

   5
   32
 • Bine că a sărit Stelică pe o companie germană (ordin de sus pt că nu au mai plătit taxe de protecție) . Respectiva companie germană e cu mult peste alte companii autohtone sau …
  Dar lasă că mere și așa.

  11
  7
  • Nici cu nemtii nu mi-e rusine, in Romania din pacate se vand multe „mizerii” si romanii le cumpara

   15
   2
  • Vând ce cere piața. Dacă se educă și nu cumpără „mizerii” nu mai aduc . Un exemplu concludent, sucul la „TEC”

   7
   1
 • Domnu Stelică, e doar pe statul de plată, a agenției de protecție a consumatorului…Pentru funcția și responsabilitatea ce o implică, trebuie multâ vână și independență în acțiune.

  13
 • Nu iau apărarea magazinului, nu am cumpărat nimic de la ei produsele nu sunt chiar ieftine dar calitatea e la un nivel scăzut. Fiecare comerciant are clienți lui, dar piața ar trebui să regleze cine rezistă și cine nu. E vorba de trei calupuri puse în vârful „mormanului” dintr-un lot ce expiră în decembrie. Restul care expiră în ianuarie pare OK. Un fake asta cu „mormanele” și „mucegai putrefactic”. Oare poate face diferența între un mucegai nobil și unul „putrefactic ” ? La unele cașcavaluri in procesul de maturare nu e un defect apariția unor mucegaiuri care ulterior se elimină . Putea să anunțe un angajat nu să facă audiență.

  13
  17
  • #cetitorul ești praf . Cum sa ai o asemenea atitudine? Pe cine să anunțe, pe ăla care le-a pus acolo? Hai că ești pe nicăieri. Cum adică o parte erau bune. Tu ori ai orbul găinii ,ori nu te duce capul. Nu vezi cum arata?

   6
   5
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.