Social

Ce a pățit un bărbat care i-a trimis prim-procurorului de la Parchetul Năsăud o mică atenție într-un plic (VIDEO)

Un bărbat care a trimis într-un plic o mică atenție prim-procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Năsăud ca să-i restituie permisul de conducere s-a mai trezit cu încă un dosar penal.

”Joi, 7 mai a.c., ofițeri din cadrul Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Bistrița-Năsăud, în baza ordonanței de delegare și sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, au organizat prinderea în flagrant a unei persoane, în vârstă de 40 ani, fără calitate specială, după ce a remis, cu titlu de mită, suma de 100 euro, către un angajat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Năsăud.

În schimbul acestei sume de bani, mituitorul i-a solicitat acesta ar fi trebuit să urgenteze soluționarea unui dosar penal în care acesta este inculpat pentru săvârșirea unor infracțiuni la regimul rutier și să dispună restituirea permisului de conducere suspendat.

În cauză s-a înregistrat dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de dare de mită, ca urmare a denunțului formulat de magistrat, iar acțiunea de prindere în flagrant s-a realizat în sediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Năsăud, beneficiind de sprijinul conducerii instituției.

Ulterior, s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpat pentru infracțiunea de dare de mită, fiind luată măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 30 de zile”, transmite DGA Bistrița-Năsăud printr-un comunicat.

La rândul său, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud a transmis următorul comunicat de presă:

2 comentarii

  • Poate o fi fost prea puțin, cine își riscă pensia specială pentru așa ceva. Iar dacă a rămas fără permis de conducere, is ferm convins că a făcut ceva.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.