Actualitate

Ce a pățit un șofer care și-a lăsat mașina în curte, la Telcișor

Un șofer care și-a lăsat mașina într-o curte din Telcișor a rămas fără portofelul în care avea un card bancar și, mai grav, fără banii din cont.

Întâmplarea s-a petrecut în 6 ianuarie, când un bărbat de 34 de ani a pătruns în curtea unui imobil din Telcișor, iar din interiorul unui autoturism a sustras un portmoneu.

”Folosindu-se de un card bancar găsit în portofel, bărbatul de 34 de ani ar fi efectuat mai multe operațiuni financiare, creând un prejudiciu total de 3.200 de lei”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Marți a fost efectuată o percheziție domiciliară la locuința respectivului, unde au fost găsite mai multe bunuri cu valoare probatorie.

În urma percheziției, față de bărbat a fost luată măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

El este bănuit de comiterea infracțiunilor de furt calificat, acces ilegal la un sistem informatic și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos.

Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS