Actualitate

Un bistrițean va fi predat autorităților din Irlanda. Ce a făcut

Un bărbat de 37 de ani din Bistrița, pe numele căruia autorităţile irlandeze au emis un mandat european de arestare, a fost depistat de polițiștii din Bistrița-Năsăud.

Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale, Compartimentul Urmăriri, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistrița-Năsăud au depistat un bărbat de 37 de ani din Bistrița care era urmărit internațional.

Pe numele celui în cauză autoritățile judiciare din Irlanda au emis un mandat european de arestare, aceasta fiind cercetat pentru comiterea infracțiunilor de fraudă și fals în declarații, pe teritoriul Irlandei.

Pentru depistarea bărbatului, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj care a emis împotriva acestuia ordonanță de reținere pentru 24 ore. Curtea de Apel Cluj a dispus apoi arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, în vederea predării către autorităție din Irlanda.

Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.