Actualitate

Comisarul șef al Gărzii de Mediu Bistrița-Năsăud, eliberat din arestul Poliției

Comisarul șef al Gărzii de Mediu Bistrița-Năsăud, Ioan Borș, a fost eliberat din arestul Poliției de magistrații Curții de Apel Cluj. Judecătorii au admis contestația acestuia la măsurii arestării preventive dispusă de DNA și l-au plasat, pentru 21 de zile, în arest la domiciliu.

Potrivit portalului instanțelor de judecată, contestaţia formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, DNA – Serviciul Teritorial Cluj împotriva încheierii penale nr. 301/16.02.2024 a judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Cluj a fost respinsă ca nefondată.

Totodată, magistrații au admis contestaţia formulată de Ioan Borș și a dispus înlocuirea măsurii arestării preventive cu măsura arestului la domiciliu pentru o perioadă de 21 de zile începând din 21.02.2024 şi până la data de 16.03.2024 inclusiv.


Din data de 16 februarie și până în 21 februarie a.c., Ioan Borș s-a aflat în arestul C.R.A.P. Mureş.

Pe durata măsurii arestului la domiciliu, Ioan Borș nu are voie să părăsească imobilul din localitatea fără permisiunea judecătorului în faţa căruia se află cauza și are următoarele obligaţii: de a se prezenta în faţa judecătorului de cameră preliminară şi a instanţei de judecată ori de câte ori este chemat și să nu comunice cu persoanele care au calitatea de suspecţi sau de martori în această cauză. În caz de încălcare cu rea-credinţă a măsurii sau obligaţiilor ce îi revin, măsura arestului la domiciliu poate fi înlocuită cu măsura arestului preventiv.

5 comentarii

 • Apãi no’ ! Se aștepta cineva să nu-l elibereze? Dacă un amărât fura o ,, conservă,, avea asigurat,, domiciliu,, câțiva ani! Dar știți cum este, obrazul subțire cu cheltuială se ține! Cred că avea și un salariu,,mic,, acest,,domn,,! Oare cât și-a pus deoparte pentru,, zile negre?,, Oricum pușcărie nu va face!!!! Ar mai,, trage,, mulți dacă ar vrea! Totul este negociabil in Romania!!!

  32
  2
 • Trebuie pensionat urgent! Apoi se mai tărăgănează 2-3 ani până se prescriu faptele! Apoi domnul comisar cere despăgubiri de 3 milioane euro de la statul român! Înre timp, pensia specială curge! Așa se fac treburile în România!

  29
  3
 • Oare ce părere are despre toate astea? Nu da un comunicat de presă în care să își ceară scuze pt toată prostia produsa? Că așa era f înfumurat și orgolios, pai ce credeți că se va opri aici? Se va angaja la ceva privat în domeniul mediului, problema e la cine??? Că nu are tare mulți prieteni…

  20
  1
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS