Comunicate

Ce arată ca un șemineu și funcționează cu puterea unei centrale termice?

Un semineu pe lemne este printre puținele soluții de încălzire care, pe lângă eficiența lui practică, poate îmbogăți considerabil atmosfera oricărui spațiu prin aspectul său spectaculos. Acesta a evoluat constant de-a lungul timpului, de la o simplă soluție de încălzire sau iluminare pe timpul lunilor lungi și reci de iarnă, până la statutul de element indispensabil într-o poveste rafinată de amenajare.

Dacă te gândeai la un șemineu doar ca la un element concentrat pe rolul estetic, ce conferă căldură și eleganță locuinței tale, află de la PEFOC, specialiștii din Sibiu cu peste douăzeci de ani de experiență în industria soluțiilor alternative de încălzire neconvențională, că pe piața de specialitate, există o serie de dispozitive termice care aduc un mare plus de confort prin funcția lor versatilă de a se adapta și reuși să îndeplinească cu succes rolul unei centrale termice clasice.

Bineînțeles, este vorba despre termoșemineul cu ajutorul căruia poți încălzi camerele învecinate, apa menajeră în calorifere sau chiar în pardoseală. Beneficiare ale tehnologiilor avansate de fabricare, aceste dispozitive puternice sunt capabile să ofere mai mult confort decât un focar semineu obișnuit, prin menținerea unei temperaturi constante în fiecare cameră din locuință. Timpul de redare variază în funcție de suprafața locuinței, gradul de izolație, temperatura din exterior, înălțimea camerelor sau ale altor variabile externe.

Șemineele de acest tip sunt comparabile ca și putere, cu centralele termice clasice. Însă, în ceea ce privește montajul, trebuie să știți că trebuie să fie montat obligatoriu de către o echipă serioasă de specialiști. Meșterii Pefoc vor consulta schița casei, pentru a se stabili volumul de aer din interior pe baza dimensiunilor totale, respectiv suprafața plană și înălțimea locuinței sau a camerelor vizate. Ulterior se va proceda la efectuarea unui calcul termic din care va reieși puterea ce trebuie instalată, clientului revenindu-i fericita misiune de a alege doar modelul pe care și-l dorește.

În plus, pentru un astfel de șemineu tip centrală termică cu cos de fum, există și posibilitatea montării în tandem cu un alt sistem de încălzire cum ar fi de exemplu, o centrală clasică. Lucrând în paralel, acestea îți vor putea reduce considerabil factura la gazele naturale. Există o varietate mai largă de configurări pe care specialiștii de la Pefoc le pot propune clienților, dar în cele mai multe dintre cazuri, kit-ul de montaj nu se amplaseaza prea departe de șemineu, locul lui fiind cu precădere într-o debara sau într-un loc ferit, sub scară de exemplu.

Tehnologia avansată de fabricare, designul inovativ și serpentina de siguranță incluse, sunt alte câteva dintre avantajele de care veți beneficia la achiziționarea modelelor din catalogul de șeminee Pefoc!

Specialiștii sibieni sunt recunoscuți de către mii de clienți mulțumiți din întreaga țară, pentru comercializarea și montajul profesional a unei game variate de șeminee de calitate superioară. De la șeminee clasice, sobe pe lemne, dar și modele mai puțin costisitoare de șeminee decorative electrice sau cu bioethanol, toate sunt soluții termice cu rezistență mare în timp și prețuri atente cu bugetul fiecărei familii. Transportul produselor voluminoase este gratuit iar livrarea direct din stocul propriu, se face în maximum 48 de ore de la confirmarea comenzii efectuate telefonic sau online, de pe site-ul pefoc.ro.

(Advertorial)

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS