Actualitate

Ce au pățit două femei din Bistrița care, în loc să stea izolate, au urcat la volan sau au mers în vizită

O femeie din Bistrița, oprită în trafic la circa trei sute de metri de locuința în care trebuia să stea izolată, așa cum a dispus Direcția de Sănătate Publică Bistrița-Năsăud, este cercetată penal de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița. Ea este acuzată de ”zădărnicirea combaterii bolilor”.

O altă femeie care a fost identificată la altă adresă decât cea unde trebuia să stea izolată va trebui și ea să răspundă penal pentru faptele ei.

În fața oamenilor legii va răspunde pentru același gen de faptă și administratorul unui local din Prundu Bârgăului, care a permis accesul unui grup numeros de persoane în incinta acestuia.

Reamintim că, în județul Bistrița-Năsăud, numărul total al cazurilor de infectare cu Covid-19 confirmate până miercuri este 1.812, cu 44 mai multe ca marți, cel mai mare bilanț de cazuri zilnice. La răspândirea comunitară a virusului contribuie mulți dintre cei care nu respectă nicio regulă.

1 comentariu

  • Astea sunt tipul de romani pe care-i doare-n cur de altii asa cum ii doare-n cur si pe preotii care au afacerea de la Iasi cu paraschieva. Pe acei preoti care din dragoste pt bani nu-i intereseaza sanatatea altora. Sau poate sfanta ii va vindeca pe cei care se infecteaza.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS