Timp de gândire

Ce bine se distrează politicienii! Hahahahaha!

„Noi nu vă aprobăm transportul gunoaielor”, „noi nu suntem de acord cu Wonderland”. Na, sâc! Cam așa se negociază lucrurile în politica noastră locală în care doar cei naivi cred că oamenilor politici le plac scandalurile ca să scrie presa despre ei. Greșit! Oamenilor politici le plac banii și beneficiile care decurg din sintagma „cine are banii are puterea”.

De ce sunt mutate gunoaiele de la Beclean la Bistrița? Poate doar DNA cu anchetele lui va afla vreodată răspunsul fiindcă scuza că sunt lângă Someș nu ține. Și cele de la Năsăud, și cele de la Sângeorz-Băi tot lângă Someș erau și nu le-a mutat nimeni. Posibil ca vreo firmă de transport să nu fi avut contracte dată fiind nasoala criză. Posibil fiindcă nimic nu e clar în proiectul gunoaielor decât faptul că se rulează bani mulți pe la firmele de casă, bani care, într-o formă sau alta trebuie să se întoarcă spre cei de la care au pornit. Nu vorbim aici de finanțatorii europeni pe care, să fim serioși, nu-i cunoaște nimeni. Vorbim de „beneficiarii” direcți ai proiectelor, care nu suntem noi. Așadar nu mă miră deloc faptul că aleșii locali ai PSD s-au pus de-a curmezișul drumului pe care gunoaiele urmau să-l facă până la Bistrița. Logica? Dacă noi nu ne alegem cu nimic, măcar să nu vă alegeți nici voi. Hahahahahaha! Corect!

În replică, ca să zicem așa, nici PDL nu vrea Wonderlandul PSD. De ce să-l vrea? E foarte bun Heidenfeldul cu mici, bere și mașinării care te zboară până la cer. În fond a făcut cineva vreun studiu să afle câți bistrițeni schiază? Cei 6-7 politicieni roșii care merg an de an în Austria nu se pun fiindcă oricum vor merge și după ce va fi Wonderland. Așa cere eticheta. După evaluarea ochiometrică de la Serbările zăpezii, aș zice că nu foarte mulți, ca urmare portocalii au dreptate: de ce să le iasă celor de la PSD ceva când PDL nu se alege cu nimic? Ba să nu le iasă. Hahahahaha! Corect!

Din toată această luptă de cocoși cel mai prost ies, ca de obicei, îngălbeniții liberali. Viceprimarul-scriitor pe numele său de cod Andrei cel Inspirat zis Tabletă Amară și-a pus în gând să candideze sau să faulteze că nu am înțeles exact, așa că a intrat în joc și a făcut niște cărți, nu ale PDL, nici ale PSD, cu atât mai puțin ale USL, ale sale. Hahahahahaha!  Și proiectul Wonderland a picat. Corect!

Acum, dacă mă întrebați pe mine care e partea amuzantă, am și un răspuns: amuzant este că băieții aceștia roșii, portocalii sau galbeni se faultează pe banii noștri. Fac pe cocoșii tot pe banii noștri și, firește, în 2012, ne vor cere să-i votăm din nou, tot pe banii noștri. Hahahahahaha!

Cristiana Sabău

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS