Politică

Ce își propun candidații UDMR Bistrița-Năsăud pentru funcții de consilieri județeni

Este nevoie să avem o reprezentare puternică pentru comunitatea maghiară din județul Bistrița-Năsăud în Consiliul Județean. În fruntea listei de candidați pentru funcții de consilieri județeni se află Szilágyi Zsolt, Zoltan-Sipos Timea și Cadar Simion-Tiberiu, oameni care promovează proiecte în interesul tuturor locuitorilor din județ.

Szilágyi Zsolt:Doresc să mă implic activ în dezvoltarea județului nostru. De aceea, am decis să candidez, pentru a reprezenta interesele oamenilor din Bistrița-Năsăud, indiferent de etnie.

Consider că, într-un județ multietnic și multiconfesional, dialogul și colaborarea sunt singurele care pot duce la schimbări reale și semnificative.

Prioritatea mea este revitalizarea sectorului agricol prin îmbunătățirea infrastructurii rutiere de care este atât de mare nevoie într-o perioadă în care sectorul întreg s-a tehnologizat. Dezvoltarea infrastructurii este esențială pentru că fără drumuri bune, localități conectate la rețele de apă, gaz și electricitate nu putem vorbi despre dezvoltare.

Totodată, îmi doresc să sprijinim toate comunitățile pentru a face cadastrul în mod eficient și transparent. O imagine clară asupra proprietății este esențială pentru a se putea face investiții publice și private.

Pentru realizarea acestor obiective vă cer sprijinul pe data de 9 iunie! Împreună vom reuși! Împreună câștigăm!

Zoltan-Sipos Timea: ”Îmi asum această responsabilitate, deoarece sunt convinsă că locuitorii din județul Bistrița-Năsăud merită să fie reprezentați de oameni hotărâți să lupte pentru interesele noastre, ale tuturor.

Ca mamă tânără nu pot să accept că încă există localități în județul nostru fără locuri de joacă. Copiii, indiferent unde s-au născut, au dreptul la un mediu sigur și stimulativ. Mă voi implica să găsim soluții pentru ca în fiecare localitate să existe astfel de spații moderne și sigure pentru copii.

Consider totodată că serviciile de sănătate și asistență socială trebuie să fie de calitate și accesibile tuturor. În acest sens, voi susține modernizarea și digitalizarea cabinetelor medicale de familie.

Știind că o parte semnificativă a locuitorilor din județul Bistrița-Năsăud muncesc în agricultură, mă voi implica pentru susținerea fermierilor, în special a celor care au gospodării mici, pentru a le facilita accesul la informații și fonduri europene în așa fel încât să depășească nivelul de subzistență și să își dezvolte afacerile.

Cu sprijinul și încrederea dumneavoastră, sunt sigură că putem realiza ce mi-am propus pentru ca aici, în Bistrița-Năsăud, să fim o comunitate mai puternică și mai unită.

Toate acestea se pot realiza doar împreună! Pe 9 iunie învingem!

Cadar Simion-Tiberiu: ”Printre obiectivele mele se numără susținerea serviciilor medicale și sociale pentru comunități. Ca parte a acestei viziuni, consider că este importantă crearea de noi  cabinete medicale de familie, precum și modernizarea și digitalizarea celor existente. În secolul XXI, este inacceptabil ca anumite localități să nu aibă servicii medicale de bază sau acestea să fie greu accesibile. Scopul meu este așadar îmbunătățirea sistemului de sănătate, având încredere că, doar colaborând, putem să le facem oamenilor din Bistrița-Năsăud viața mai bună.

Voi susține ca, în localitățile locuite de maghiari, să există cel puțin un medic vorbitor de limba maghiară. De asemenea, mă voi implica pentru dezvoltarea și extinderea sistemului de urgențe. Acest lucru se poate face prin crearea de noi puncte/echipe de intervenție medicală, în special în zonele rurale din întregul județul, prin înființarea de puncte de intervenție medicală care să deservească mai multe comunități, astfel încât, în caz de urgență, echipele medicale să poată oferi asistență medicală cât mai rapid și să acopere întregul teritoriul județului.

Sănătatea trebuie să fie pe primul loc, iar scopul meu este ca astfel să îmbunătățim calitatea vieții și binele locuitorilor județului Bistrița-Năsăud.

Pe 9 iunie împreună le putem realiza. Pe 9 iunie vă rugăm să sprijiniți candidații UDMR!

(Material electoral comandat de Uniunea Democrată Maghiară din România – UDMR Organizația Județeană Bistrița-Năsăud / Executat de Timp Online SRL – portal Timponline.ro / Codul unic de identificare al mandatarului financiar: 23240001)