Actualitate

Ce le transmite inspectorul general părinților nemulțumiți de relocarea în alte spații a unor clase

Inspectorul școlar general Cristian Nicula a declarat că sunt presiuni mari pe directorii de școli care sunt în șantiere și care au relocat clase în alte spații.

”Unii părinți nu sunt mulțumiți de o locație, alții de alta. Trebuie să înțeleagă toată lumea că aceste spații le avem și cu ele ne gospodărim”, a spus el.

”În toamna aceasta, eu zic că marcăm o premieră. Sunt 15 clădiri reabilitate, dotate, două dintre ele sunt clădiri noi și 13 sunt reabilitate complet cu dotările aferente. Din păcate, vor rămâne șase școli în șantier: școala din Feldru, clasele I-IV, Colegiul Național Liviu Rebreanu Bistrița, corpul A, Școala Gimnazială nr. 1 Bistrița, Grădinița nr. 3 care abia a intrat în proces de reabilitare, la Sângeorz-Băi vor rămâne două corpuri de clădire pentru reabilitare și Școala Grigore Silași Beclean. Sunt cinci unități relocate, trei parțial și două cu relocare totală. Grupele de la Grădinița nr. 3 s-au relocat la Liceul cu Program Sportiv, la CNLR nu este cazul de relocare fiindcă se fac ore și după-amiaza.

La Școala Gimnazială nr.1 Bistrița sper că în decembrie vor fi finalizate lucrările. Au acolo o sală de sport pe care o pot preda parțial, dar eu cred că tot ansamblul va fi finalizat în decembrie. Sunt presiuni și pe domnii directori. Școala Gimnazială nr. 1 Bistrița a găsit câteva săli de clasă la Școala Sfânta Maria, câteva la Școala Gimnazială Lucian Blaga. Unii părinți nu sunt mulțumiți de o locație, alții de alta. Trebuie să înțeleagă toată lumea că aceste spații le avem și cu ele ne gospodărim”, a declarat Cristian Nicula.

Potrivit acestuia, în curând se vor deschide alte șantiere, iar cel puțin două vor fi la Bistrița, Palatul Copiilor și Școala Gimnazială ”Avram Iancu”.

2 comentarii

  • Domnu inșpector șăf va transmite sarakilor ca pe el il doare in …de voi si de scoala pe care o fac copii vostri.Important e sa isi ia firmele banii si sa mearga parandaratul.

  • Cristian Nicula si toti politicienii sau cei care sug banii publici prin funcțiile publice pe care le au ar trebui sa înțeleagă ca pe noi cetățenii ne doare în cot de părerile lor si ca le cerem sa isi faca treaba pt care iau o gramada de bani de la stat, nemaivorbind ca au si o gramada de „sporuri”. Ar trebui sa le aibă de handicap pt ca majorotatea nu sunt buni de nimic și nu își merita banii.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.