Actualitate Economie

Ce noutăţi aduce Topul Judeţean al Firmelor, organizat în 30 octombrie la Hotel Metropolis

Saloanele Hotelului Metropolis vor găzdui, în 30 octombrie a.c., de la ora 18.00, festivitatea de premiere a celor mai competitive companii din Bistriţa-Năsăud. Topul Județean al Firmelor, organizat de Camera de Comerţ şi Industrie, ajunge la ediţia a XXI-a, ocazie cu care se vor acorda şi premii speciale.

Topul Firmelor este o manifestare de referinţă pentru comunitatea de afaceri a judeţului Bistriţa-Năsăud. Potrivit unui comunicat al CCI Bistriţa-Năsăud, clasamentul este realizat pe baza metodologiei unitare aprobate la nivelul Camerelor de Comerţ şi Industrie din Romania, în conformitate cu rezultatele economico – financiare cuprinse în bilanţul la 31.12.2013 al companiilor din judeţ.

Topul se realizează pe şase domenii mari de activitate: Cercetare – Dezvoltare şi High Tech; Industrie; Agricultură, Silvicultură şi Pescuit; Construcţii; Servicii; Comerţ, Turism, pe grupe de activitate şi pe clase de mărime, respectiv: microîntreprinderi, întreprinderi mici, întreprinderi mijlocii, întreprinderi mari şi întreprinderi foarte mari.

Totodată, Camera de Comert şi Industrie Bistriţa-Năsăud invită, până atunci, companiile să participe la două concursuri:

1. Manager de succesiune

2. Premiile „Responsabilitatea socială a întreprinderilor”

Termen de înscriere: 22 octombrie 2014. Festivitatea de premiere va avea loc în cadrul evenimentului Topul Judeţean al Firmelor. Regulamentele şi formularele de înscriere sunt disponibile aici

Un număr de 221 de companii din judeţ au fost premiate anul trecut la Topul Firmelor. Poziţionarea în acest clasament acordă firmelor un certificat de bune pratici în afaceri, recunoscut atât în plan naţional, cât şi internaţional, iar prezenţa în Topul Firmelor vine să confirme soliditatea afacerilor societăţilor comerciale incluse în clasament.

În 2013, managerii de succes ai judeţului au fost declarați: Dorin Stoian – Comelf, Ioan Repede – Rombat, Ioan Chiciudean – Iproeb, Paul Ilieş – RAAL, Dan Vasile – Dan Steel Grup, Emil Iugan – MIS Grup, Gavril Mureşan – Electroplast, Ioan Moldovan – Agro Invest Prod şi Emanoil Viciu – Teraplast.

6 comentarii

    • Nu e nicio greşeală de redactare. Există conceptul şi iată-l dezbătut la Digi 24:
      „Ce faci, ca manager, când te trezeşti cu o demisie pe masă, şi este demisia unui om de pe o poziţie cheie? Te gândeşti că ai fi putut să faci mai mult? Că, dacă ai fi avut un plan de carieră, angajatul nu ar mai fi acceptat oferta concurenţei?
      Multinaţionalele vin cu sisteme transferate din străinătate când vine vorba de asigurarea succesiunii în management. Antreprenorilor le este de multe ori greu să ia o pauză, pentru că nu au încredere în altcineva sau nu au pregătit pe cineva care să le poată prelua sarcinile. În firmele româneşti, mai există încă manageri români, cărora le este teamă să se gândească la un succesor. Sunt însă şi companii în care, dacă timp de doi ani, nu ai făcut nicio mişcare în ierarhie, pe verticală sau pe orizontală, înseamnă că ţi-ai atins potenţialul”.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS