Actualitate

Ce piscine sunt deschise aproape de Bistrița. Unde se află, tarifele practicate

Două piscine sunt deschise în apropiere de Bistrița: la Unirea și la Dorolea. La una se poate ajunge chiar și cu mijloacele de transport public local care opresc la 20 de metri de locație.

Este vorba despre piscina deschisă în zona lacului Unirea. Temperatura apei în bazinul mic este de 30 grade, iar în cel mare de 28 de grade. Piscina este deschisă zilnic între orele 10.00 și 20.00.

Potrivit proprietarilor (familia Iuga), taxa de intrare este de 40 lei pentru adulți și de 30 de lei pentru copii până la 10 ani. Cei sub un an au intrarea liberă. Avantajul acestui loc este că se poate ajunge aici cu maxi-taxi nr. 16 până la 20 m de poarta de intrare.

Și piscina de la Poiana Corbilor-Natura Park de la Dorolea este deschisă. Pentru anul acesta, prețurile sunt 40 de lei/adulți, 30 de lei/ copii până la 12 ani. Piscina se află între localitățile Livezile și Dorolea.

6 comentarii

 • La așa tarife . Aproape nouă euro €9 ? Este de așteptat urm.servicii:
  PISCINA : terasa, sezlonguri de plastic,gratis, umbrele 🌅👙(gratuit la piscina ? ),parcare? (gratuit), salvamar, trusă de prim-ajutor, dușuri, lockers (dulapior cheie) ;toalete/wc impecabile !

  Era utila descrierea facilităților oferite.

  23
  5
  • Ai șezlong, măsuță, umbrelă gratis. Este curat (aici vorbesc strict de Unirea, pt ca acolo obișnuim noi să mergem). Ai dușuri și există și trusa de prim ajutor.
   Pt 13 lei poți merge la ștrandul municipal dar, poate pățești cum am pățit eu, și se apuc “coloratii”sa îți scuipe copii ca sunt “prea albi” 🤦🏻‍♀️

   6
   4
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.