Actualitate

Ce proiecte sunt pe agenda Consiliului Local Bistriţa în următoarea ședință

Consiliul Local Bistriţa se întrunește în şedinţă ordinară miercuri 29 noiembrie, de la ora 15.00. Şedinţa va avea loc în sala de şedinţe a Primăriei Bistriţa și va putea fi urmărită în direct pe pagina de Facebook a municipalității.

Ordinea de zi:

Aprobarea Planului Urbanistic Zonal ”Introducere în intravilanul municipiului Bistriţa şi construire case de locuit” în municipiul Bistriţa, extravilan zona str. Matei Corvin.

Acordarea mandatului special viceprimarului municipiului Bistriţa, Sorin Hangan, să voteze pentru aprobarea tarifelor distincte prevăzute în Contractul de concesiune nr. 1277/2018 privind delegarea prin concesiune a serviciului public de salubrizare, respectiv activitatea de colectare, transport, depozitare și transfer al deșeurilor municipale inclusiv deșeuri periculoase din deșeuri menajere și managementul stațiilor de transfer și al centrelor de colectare din județul Bistrița-Năsăud în cadrul Adunării Generale a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru Gestionarea Integrată a Deșeurilor Municipale în Județul Bistrița-Năsăud.

Însușirea documentaţiei cadastrală de primă înregistrare în sistemul integrat de cadastru și carte funciară a imobilului strada Henri Coandă – tronson 1, situat în Bistrița, localitatea componentă Unirea și declararea acestuia ca bun de uz și interes public local.

Aprobarea modificării obiectului contractului de locațiune nr. 867/FV/27.09.2021 încheiat pentru locuința situată în municipiul Bistrița, str. N. Titulescu nr. 18.

Aprobarea amplasării unui patinoar artificial demontabil sezonier în municipiul Bistrița, Piața Centrală, pe terenul identificat în CF Bistrița nr. 80518, proprietate publică a Municipiului Bistrița.

Preluarea în administrare de către Municipiul Bistriţa a unui imobil aflat în proprietatea Protopopiatului Ortodox Român.

A șasea rectificare a bugetului de venituri şi cheltuieli al Municipiului Bistrița pe anul 2023.

Prelungirea duratei contractelor de închiriere pentru terenurile pe care sunt amplasate chioşcuri şi tonete în pieţele municipiului Bistriţa.

Modificarea Hotărârii Consiliului Local al municipiului Bistrița nr. 22/13.02.2020 pentru aprobarea proiectului “Stație de epurare și conducte de canalizare localitatea componentă Slătinița, municipiul Bistrița, județul Bistrița-Năsăud” şi a cheltuielilor legate de proiect.

Modificarea Hotărârii Consiliului Local al municipiului Bistrița nr. 132/28.08.2018 pentru aprobarea proiectului “Linie verde de transport public utilizând mijloace de transport cu motor electric, hibrid sau normă de poluare redusă” şi a cheltuielilor legate de proiect.

Modificarea Hotărârii Consiliului local al municipiului Bistriţa nr. 218/19.12.2018 pentru aprobarea proiectului “Amenajare piste de ciclişti în municipiul Bistriţa – Etapa 1” şi a cheltuielilor legate de proiect.

Modificarea Hotărârii Consiliului Local al municipiului Bistrița nr. 237/19.12.2018 pentru aprobarea proiectului “Reabilitare şi modernizare Grădiniţa cu program prelungit nr. 3 şi Creşa nr. 3” şi a cheltuielilor aferente.

Aprobarea participării la Programul privind creșterea eficienței energetice și gestionarea inteligentă a energiei în clădirile publice pentru obiectivul ”Creșterea eficienței energetice a sediului Serviciului de Impozite și taxe”, strada Alexandru Odobescu nr. 17A.

Modificarea Hotărârii nr. 83/24.05.2018 a Consiliului Local al municipiului Bistrița, privind aprobarea Documentației de avizare a lucrărilor de intervenții și a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții ”Reconfigurarea axei de transport public pe traseul: str. Gării – Bulevardul Decebal – str. Andrei Mureșanu – str. Năsăudului”.

Aprobarea Documentaţiei de avizare a lucrărilor de intervenții (DALI) şi a indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiții ”Cetatea Medievală Bistriţa”.

Aprobarea trecerii din domeniul public în domeniul privat al municipiului Bistriţa a infrastructurii punctelor de colectare a deșeurilor de pe raza municipiului Bistrița, în vederea casării și valorificării și realizării obiectivului de investiții ”Dezvoltarea, modernizarea si completarea sistemului de management integrat al deşeurilor municipale la nivelul municipiului Bistriţa”.

7 comentarii

 • Pentru Amenajare piste de ciclişti în municipiul Bistriţa – Etapa 1” :
  – Terminați de realizat pista de biciclete de pe strada Slavici prin amplasarea de stâlpişori de protecție.

  42
  6
  • Pentru protejarea bicicliştilor trebuie instalații stâlpişori de protecție la marginea pistei de biciclete de pe strada Drumul Cetāții, între strada şi pistă.

   31
   7
 • In ce oraș ați văzut piste cu stapisori?
  Pistele sunt doar marcate frumos fara borduri și stâlpișori.
  In nici un oraș n am văzut așa ceva iar voi vreți avioane
  Crezi că stâlpișorii protejează de un nebun drogat la volan?

  3
  15
 • Vrem şi noi cei de pe Calea Clujului o pistă de biciclete aşa frumoasă cum este cea de pe strada Drumul Cetății şi noi suntem Cetățenii ai oraşului şi noi plătim taxe şi impozite.

  12
 • Pentru a ne putea pretinde că suntem un oraş Civilizat şi European este nevoie de piste de biciclete şi trotuare pe strada Simion Mândrescu.

  11
 • Cei din Cartierul Aurel Vlaici au nevoie de pistă de biciclete şi trotuare pe strada Lucian Blaga pentri a ajunge la Centrele Comerciale de pe strada Calea Moldovei.

  8
  0
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS