Actualitate

Ce s-a întâmplat cu elevii de la CNAM blocați la Târgu Frumos

Elevii și profesorii de la Colegiul Național ”Andrei Mureșanu“ care se aflau în două autocare care au rămas blocate, miercuri seara, în zona Târgul Frumos din județul Iași, unde era în vigoare un cod roșu de viscol, au reușit să se cazeze unii în jur de ora 22.00, alții ceva mai târziu în noapte, a declarat pentru Timp Online inspectorul școlar general Cristian Nicula.

Profesoara Monica Buboly, directorul CNAM, a precizat că elevii și profesorii care se aflau într-un autocar au fost cazați într-o pensiune din apropierea zonei unde au rămas blocați, iar ceilalți într-o garnizoană militară din Roman.

”Din fericire, toți sunt bine. Am luat legătura în această dimineață cu profesorii care însoțesc grupurile și mi-au spus că, deocamdată, așteaptă deblocarea drumurilor”, a menționat Buboly.

Elevii se află într-o excursie în zona Iași – Piatra Neamț, organizată de școală.

ACTUALIZARE

Autocarele au ajuns la Bistrița vineri.

Etichete

4 comentarii

 • Poate ar fi bine sa dea un răspuns transmixt dece au trimis un autobuz defect ( copiii au stat in frig dinainte sa rămanablocați , pana la aprox. ora 5:30 când au ajuns in cazare deoarece era defect )

  10
  8
 • Poate ar fi bine sa dea un răspuns transmixt dece au trimis un autobuz defect ( copiii au stat in frig dinainte sa rămanablocați , pana la aprox. ora 5:30 când au ajuns in cazare deoarece era defect

  6
  7
 • Bine că e bine. O aventură ca în filme, care i-a scos din zona lor de confort și de care își vor aminti cu plăcere toată viața. Asta e viața reală, nu ce văd ei pe tict0k.

  30
  2
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS