Actualitate Recomandări

Ce se întâmplă cu Stadionul ”Jean Pădureanu” și cu vechea Sală Polivalentă

Raportul de evaluare pentru Stadionul ”Jean Pădureanu” din Bistrița a fost finalizat, însă discuțiile cu lichidatorul nu au demarat pentru că municipalitatea trebuie să prindă în buget sume în vederea achiziției.

”Practic, vom începe discuțiile imediat ce vom trece prin Consiliul Local bugetul pentru anul 2023”, a precizat primarul Ioan Turc într-o conferință de presă.

În ceea ce privește Sala Polivalentă din parcul municipal, primarul a menționat că, potrivit procedurii standard, ea urmează să fie transmisă către municipalitate: ”Am avut o discuție recentă la București cu ministrul Sporturilor, care m-a asigurat că procedura este în derulare, i-am transmis domnului ministru că vrem ca acest lucru să se întâmple cât mai repede deoarece în vederea reabilitării avem nevoie de bani, trebuie să facem o expertiză, studiul de fezabilitate, proiectul tehnic și ulterior unul investițional, pentru că sunt destul de multe lucruri de făcut acolo. Ea va veni cu certitudine, e pe traseu, ca să zic așa”.

5 comentarii

 • Primarul “vom face” mai bine nu ar cumpara nimic de la dezvoltatorul . care de 10 ani de zile blochează stadionul.
  Trebuie sa fi prost sa dai 8 milioane de euro pe i ruina, bani pe care nu îi ai, îndatoreze Bistrițenii i si platesti dobânzi de 8% pe an.
  După aceea va gi mai ieftin sa demolezi si sa construiesti fin nou, decât sa reabilitezi stadionul.
  Si mai iei 20 milioane € împrumut pentru a construi un stadion nou.
  Domnul . sa-si păstreze stadionul,!

  31
  2
  • … acest maestru al distrugerii multor obiective importante din judet, nu este propietar al stadionului, este o persoana imputernicita sa recupereze banii datorati de persoana juridica tertilor. Insa prin stilul mafiot, prelungeste termenul de recuperare, doar in fiecare luna se adauga salariul lui la datorie + penalitati de intarziere la plata acestuia. Asa se face ca din 2 mil au ajuns 8 ( oricum ai calcula dobanzile, tot nu se justifica), cu atat mai mult cu cat au mai fost facute vanzari de bunuri ale clubului (cu sau fara acte). Acest cancer al judetului, ce a ajutat la ”reabilitarea” situatiei financiare a CPL-ului, fabricii de sticlă, fabricii de teracota etc prin aceleasi metode, nu ar mai trebui protejat de legile speciale si schimbat din postura de executor al clubului cu unul corect. Insa mafia este mare….

 • Il dai gratis si il iei pe bani! Mare desteptaciune este la mijloc. Daca primaria nu-l cumpara, oare cine ar fi nebunul care sa dea 8 milioane de euro pe terenul ala? Ce se va intampla daca n-ar sari primaria cu banii? Ar fi redus pretul treptat pana la suma convenabila pentru un interlop caruia i-am zice dezvoltator imobiliar dar cel putin nu am plati noi smecheria

  18
  2
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS