Comunicate

Ce trebuie să știi despre stilurile vestimentare ca bărbat

Atunci când vine vorba despre hainele pentru bărbați, mulți dintre domni se pot afla în dificultatea de a nu ști cum să le aleagă. Venim în întâmpinarea acestei nevoi și te ajutăm să afli mai multe lucruri despre stilurile vestimentare, dar și câteva reguli de bază în ceea ce privește alegerea hainelor pentru bărbați care ți se potrivesc, dar și despre ce înseamnă eticheta vestimentară.

Alegerea hainelor pentru bărbați nu trebuie să fie o corvoadă pentru tine și toate aceste lucruri se pot rezolva având câteva cunoștințe de bază.

Pleacă de la propria personalitate și preferințe generale

Primul pas pentru alegerea hainelor pentru bărbați care ți se potrivesc și pentru crearea unei ținute care să te reprezinte este acela de a te cunoaște foarte bine și de a ști ce fel de articole vestimentare sunt mai potrivite pentru tine.

Înaintea oricăror cunoștințe de modă sau de etichetă vestimentară, gândește-te la modul în care te simți tu cel mai bine, în ceea ce privește hainele pentru bărbați. Pentru a face lucrurile mult mai clare, îți vom oferi câteva exemple concrete. De pildă, dacă tu ești o persoană care apreciază stilul de viață simplu și relaxat, este foarte posibil să ți se potrivească niște haine pentru bărbați lejere și care să îți ofere libertate de mișcare.

În cazul în care vrei să fii mereu impecabil și ca scos din cutie, îți vei alege hainele pe măsura acestor criterii. Iar dacă, în fine, ești o personalitate căreia îi place să experimenteze, să iasă din tipare și să întoarcă privirile, îți vei alege hainele pentru bărbați în această idee.

Află care sunt principalele stiluri vestimentare

Există mai multe stiluri vestimentare, dintre care cele mai comune și puse în practică sunt următoarele pe care le vom descrie în cele ce urmează.

Stilul sport

Așa cum este lesne de înțeles încă din denumirea acestuia, stilul sport se referă la hainele pentru bărbați lejere, destinate bărbaților care își doresc haine care le oferă flexibilitate și libertate de mișcare. Stilul sport nu include doar echipamentele pe care le folosești atunci când practici un anumit sport, ci și ținutele stradale din această arie vestimentară. Așadar, dacă rezonezi cu acest stil vestimentar, poți cu lejeritate să îți alegi haine pentru bărbați din această sferă vestimentară.

Stilul elegant

La antipodul stilului sport se află stilul elegant, care include hainele pentru bărbați elegante, cum ar fi cămășile, sacourile pentru bărbați, pantalonii de costum, costumele, în general, paltoanele, trench-urile și accesoriile elegante, cum ar fi cravata, papionul, dar și pantofii din piele sau gențile. Dacă ți-ai dorit să arăți mereu impecabil și stilul elegant ți se potrivește, poți alege haine pentru bărbați care se încadrează în stilul elegant.

Stilul office

Stilul office este un fel de frate mai mic al stilului elegant deoarece include, așa cum îi spune și numele, haine pentru bărbați pe care, de regulă, le poți purta la birou, cum ar fi cămășile, sacourile, pantalonii de stofă sau din denim.

Diferența față de stilul elegant este că acest stil vestimentar îți oferă mai multă lejeritate și relaxare. Stilul office este recomandat pentru tine dacă vrei să îmbini eleganța cu relaxarea și stilul lejer. De asemenea, ținutele office sunt potrivite și pentru întâlnirile romantice din viața ta, nu doar pentru deplasările pe care le faci către locul de muncă.

Stilul casual

Stilul casual este următorul pe treapta lejerității și a relaxării și este un fel de combinație între stilul office și cel sport. Hainele pentru bărbați care se încadrează în acest stil vestimentar sunt: tricourile, blugii, adidașii sau tenișii, hanoracele, borsetele și ghiozdanele. Adoptă-l dacă rezonezi cu acest de piese vestimentare.

Reguli de bază de etichetă

În orice stil vestimentar te-ai încadra ține cont de următoarele reguli de bază de etichetă

  • Calcă-ți și spală-ți hainele
  • Ia-ți haine potrivite staturii și masei tale
  • Evită hainele cu logo-ul mare la vedere
  • Cravata nu trebuie să depășească cureaua

Acum, că știi mai multe despre hainele pentru bărbați, alege-le pe cele care ți se potrivesc cel mai mult!

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS