Comunicate

TV, internet și telefonie mobilă, ofertă specială într-o nouă comună

Află acum dacă ești pe lista comunelor care beneficiază de televiziune + internet + telefonie mobilă la numai 40 lei/lună. De azi o nouă comună beneficiază de ofertă!

De astăzi, în toată comuna Nușeni, internet de mare viteză, telefonie mobilă și televiziune HD cu numai 40 lei pe lună prin fibră optică!

Oferta specială vine în întâmpinarea nevoilor cetățenilor comunei. Accesul la internet, telefonie mobilă și televiziune nu mai este de mult un lux, fiind în prezent o necesitate pentru comunicare și informare. Dacă toate prețurile au crescut enorm în ultimul timp, această ofertă vine și demonstrează că exista servicii pentru orice buzunar!


Oricine dorește poate suna acum la 0741 411 311 și în doar 2 zile se deplasează echipa, instalează totul GRATUIT!

Oferta conține peste 100 canale tv și super viteză de pana la 2300 mbps și telefonie mobilă NELIMTAT în orice rețea!

Oferta cu care te întâlnești o dată în viață!

Servicii top, de cea mai bună calitate, internet de mare viteză și televiziune prin fibră, INSTALARE GRATUITĂ și ROUTER WI-FI 6 GRATUIT!!!

Operatorul promite că extinde rețeaua până la finalul anului și în alte comune din județ.

Evident, vă puteți înscrie de pe acum pe listă, la tel. 0741 411 311.

Pentru cei care nu se află încă în aria de acoperire, le oferă internet prin WiFi și televiziune prin satelit cu instalare oriunde în țară.

Lista localităților cu numai 40 lei internet + televiziune prin fibră + telefonie mobilă nelimitată: Beclean, Bistrița Bârgăului, Budacu de Jos, Cetate, Coșbuc, Dumitra, Feldru, Ilva Mare, Ilva Mică, Josenii Bârgăului, Leșu, Livezile, Maieru, Măgura Ilvei, Mărișelu, Năsăud, Nimigea, Nușeni, Poiana Ilvei, Prundu Bârgăului, Rebra, Rebrișoara, Rodna, Sângeorz-Băi, Șanț, Șieu Măgheruș, Teaca, Telciu, Tiha Bârgăului, Zagra.

Nu mai arunca banii pe servicii slabe și scumpe, numără-te printre fericiți și sună acum la 0741 411 311.

Etichete

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS