Social

Cele mai bune planuri de afaceri, premiate de Camera de Comerţ şi Industrie BN

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, persoanele inactive sau ocupate în agricultura de subzistență, din mediul rural din județul Bistrița-Năsăud, care doresc să inițieze o afacere sau o activitate independentă, au acum șansa de a beneficia de premii în valoare de 500 lei, participând la concursul “Cele mai bune planuri de afaceri”.

Concursul, care a debutat la data de 15 iulie, este organizat de Camera de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud în cadrul Proiectului “ARO – Acces Rapid la Ocupare”, finanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane.

”Satul românesc merită să-și recapete mândria, integritatea și vitalitatea, iar resursele și valorile mediului rural trebuie să fie valorificate înainte de a fi pierdute pentru totdeauna. Aceasta este ideea care stă la baza proiectului “ARO – Acces Rapid la Ocupare”, implementat de Camera de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud, în calitate de partener. Unul dintre obiectivele proiectului este acela de a susține dezvoltarea spiritului antreprenorial în rândul persoanelor aparținând grupurilor țintă. În acest context, a fost lansat concursul ”Cele mai bune planuri de afaceri” care își propune stimularea inițierii de activităţi economice independente în mediul rural. Pentru a fi admiși în competiție, participanții trebuie să fi fost înregistrați în proiect și să fi participat la serviciile oferite în cadrul proiectului (informare/consiliere/mediere, formare profesională/ evaluare de competențe, seminarii), anterior inițierii afacerii”, se arată într-un comunicat.

Concursul este organizat pe principiul ”Primul venit, primul servit” și se va desfășura până la epuizarea fondurilor, dar nu mai târziu de finalul perioadei de implementare a proiectului, 29 noiembrie 2015. Vor fi oferite 5 premii, fiecare participant putând beneficia de un singur premiu. Primii 5 beneficiari finali care prezintă un dosar complet și întrunesc punctajul minim de 45 puncte vor fi declarați câștigători. Valoarea totală a premiului este de 500 lei pentru fiecare candidat declarat câștigător. Regulamentul concursului și anexele (formulare și modele) sunt disponibile pe site-ul: www.cciabn.ro.

Pentru informații suplimentare privind concursul: Pop Eugenia-Maria – Expert Antreprenoriat, tel. 0733-900 192.

Proiectul ”ARO – Acces Rapid la Ocupare” este implementat de un consorţiu format din: Academia Română – Filiala Cluj-Napoca – solicitant, CCI BN, AJOFM Cluj, RSC Consulting SRL, ADCU şi AFACOV. Activităţile proiectului se desfăşoară, cu preponderenţă, în mediul rural, fiind destinate persoanelor care se ocupă cu agricultura în gospodăria proprie, persoanelor în căutarea unui loc de muncă sau casnice care au domiciliul în mediul rural.

1 comentariu

  • astia sunt niste prosti
    de ce?
    primul venit primul servit?
    poi de unde se poate sti ca primul care depune are planul de afacere mai bun decat ultimul?

    cel mai bun plan de afaceri?

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.