Social

Centrul social de zi de la Băile Figa, licențiat. Ce servicii va oferi

Centrul social de zi de la Băile Figa, investiție realizată de Primăria Beclean cu circa 5 milioane de euro bani europeni, a primit licențele necesare funcționării la cele mai înalte standarde.

”Primăvara vine cu o veste foarte bună! Centrul social de zi al orașului Beclean este acum licențiat să funcționeze ca și ”Centru de zi de asistență și recuperare Beclean” și ”Centru de zi de prevenire, evaluare și consiliere persoane cu adicții”. Beneficiarii serviciilor oferite în mod gratuit sunt locuitori ai orașului Beclean, iar totodată toți cei care doresc să se bucure de terapiile disponibile vor putea face asta în curând!”, spune primarul Becleanului, Nicolae Moldovan.

Centrul social de zi va oferi servicii socio-medicale complexe, cu terapii de recuperare fizică și psihică prin intermediul aparaturilor de ultimă generație, care vor contribui la îmbunătățirea calității vieții pentru toate tipurile de persoane, inclusiv categorii vulnerabile: vârstnici, persoane cu dizabilități sau copii care provin din familii aflate în dificultate. În cadrul centrului se vor desfășura terapii de recreere și consiliere, activităţi recreative şi de petrecere a timpului liber şi socializare, programe de recuperare/reabilitare funcţională, îngrijire, educaţie, acordare de suport, evaluare și monitorizare.

Beneficiarii vor putea face terapii cu unde șoc Shockwave, drenaj limfatic, magnetoterapie, electroterapie, kinetoterapie, terapie prin mișcare, sală de fitness, terapie cu unde scurte Shortwave, terapie prin radiofrecvență, laseroterapie, sală de recuperare prin termoterapie, împachetări cu parafină, împachetări cu nămol, baie galvanică 4 celule, hidromasaj. Mai există cabinet medical, cabinet consiliere psihologică și cameră de relaxare, plus spații administrative. Frumusețea centrului o reprezintă pista de biciclete și zona pietonală de 1 km, spațiul de joacă exterior de 1 ha și amfiteatrul verde în aer liber, unde se vor organiza periodic spectacole și vizionări de film.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS