Sport

CFR Cluj – Gloria Bistrița, scor 2-2, în Liga I

Echipa CFR Cluj a terminat la egalitate, luni, pe teren propriu, scor 2-2 (0-2), cu formația Gloria Bistrița, într-un meci din etapa a XXXII-a a Ligii I.

Golurile gazdelor au fost marcate de Bud ’61 și G. Mureșan ’73, în timp ce pentru oaspeți au înscris Nalați ’10 și Tudose ’45. 

 0-1: Nalați a deschis scorul cu un șut din lovitură liberă de la 35 lateral stânga, beneficiind și de o poziționare defectuasă a portarului Mincă. 

0-2: Băjenaru a executat un corner de pe partea dreaptă și Tudose a înscris cu o lovitură de cap din 5 metri. 

1-2: Batin i-a pasat lui Bud și acesta a înscris cu un șut de la 16 metri. 

2-2: Mureșan a egalat, după ce a transformat o lovitură liberă indirectă de la 12 metri. 

CFR Cluj: 32. Mincă – 4. Panin, 55. Nuno Diogo, 13. Piccolo, 23. Veloso – 6. G. Mureșan – 7. E. Dică, 18. Peralta (22. Hora ’46), 5. Sare (11. Nicoară ’36) – 29. Batin, 25. Buș (85. Bud ’46). Antrenor: Alin Minteuan. 

Gloria Bistrița: 22. Albuț – 14. Achim, 4. V. Năstase, 6. Corallo, 5. Velcovici (20. Costache ’66) – 3. Tudose, 15. Nalați – 21. Keita, 30. Băjenaru, 23. Mandea (2. C. Petre ’66) – 19. Curtuiuș (16. R. Mărginean ’90+2). Antrenor: Nicolae Manea.

Tehnicianul Gloriei Bistrița, Nicolae Manea, a declarat că punctul obținut e mai bun decât nimic.

„E un joc pe care dacă l-am fi câștigat ar fi însemnat salvarea de la retrogradare. La pauză le-am spus jucătorilor mei că cei de la CFR o să înceapă foarte tare repriza a doua. Din păcate am primit goluri pe greșeli de apărare. Un punct e mai bun decât nimic. Practic tot meciul direct cu Craiova decide cine merge în liga a doua. Echipa Universității e mai valoaroasă individual decât a noastră, noi avem o echipă care luptă. Încă o victore înseamnă salvarea de la retrogradare, iar azi dacă nu primeam gol în primele 15 minute din partea secundă, am fi câștigat. De ce să ne dea nouă meciul CFR-ului? Credeți că pe noi ne ajută foarte mult acest punct? Pentru mine nu există, n-a existat și nu va exista cuvântul blat”, a afirmat Manea.

Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS